Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kirputtaa
Kerroinko jo, että saimme tuttavilta usean kassillisen lastenvaatteita kirpulle vietäväksi...tai siis ensin ne tietenkin piti lajitella...yhteen kassiin kirpulle menevät, yhteen mun lastenlasten kokoa olevat, yhteen kierrätykseen menevät ja yhteen ihan matonkuteiksi menevät....lisäksi vielä jokunen vaate meni pyykkiin.Kassit nimikoin vielä nimilapulla, mikä on mihinkin, ja sen jälkeen vein ne eteisen varastokomeroon, joka olikin sen jälkeen täysi.
Eilen sitten kerkisin hinnoitella ja osin silittääkin kirpulle meneviä, joita tuli aikamoinen kasa.
Tänään kävi tyttöni kahden nuoremman lapsen kanssa tsekkaamassa lapsille sopivia vaatteita ja kassillinen lähti sinnekin.


Huomenna menen käymään kippiksellä ja koetan saada esille nuo vaatteet, kaikki eivät kyllä varmaan mahdu kerralla, kun siellähän on sitä entistäkin tavaraa.
Toivottavasti siellä on käynyt kauppa, kun melkein viikko on edellisestä käynnistä.Kerroinkin kun kävimme Kasvihuoneilmiössä ja tein 50 sentin hyllystä taas löydön. Ostin miehelle tämän auton :)Ihana sininen Kupla! Miehellä on nuorena ollut sininen Kupla, joten ajattelin tämän ilahduttavan häntä.
Yksi pyörä oli tästä rikki, siksi ale-hylly, mutta ei se koristekäytössä haittaa, kun jää taakse.Ulkona sataa vettä. Kirjoittelemisiin!

3 kommenttia:

 1. Ihana Kupla. Minullakin on ollut kirkkanvihreä Kupla 80-luvulla:)
  Onnea myyntiin kirppiksellä.

  VastaaPoista
 2. Ihana sininen kupla;) Ja toivottavasti kirpputorilla on kauppa käynyt.

  VastaaPoista
 3. Kuplasta tulee muistoja mieleen - veljeni ensimmäinen auto ja vanhalla poikaystävälläkin oli Kupla;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)