Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 25. toukokuuta 2023

Ripsii vettä

 ...mutta luonto varmaan tykkää.

 

 Täällä blogissa on taas jotain häikkää, ei saa kuvia tuotua tänne. En jaksa ruveta suomentamaan kirjoitusta, joten toivon vaan, että se seuraavan kerran olisi normaali.

 Isännällä on taas kaverin kanssa ruuan haku Mäntsälästä seurakuntaan. Meille kylätalolle siitä ei kyllä ole iloa, ainakaan viimeksi ei kotiin tullut muuta kuin ne mitkä isäntä oli ottanut itselleen syötäväksi matka evääksi.

Mutta tykkää reissata.

Ulkona satoi vähän vettä, mutta nyt on vähän aurinkoisempaa ja tuulee. Tänään siis on Kylätalo tilaisuus taas.

 Mua on taas tänä aamuna väsyttänyt oikein kunnolla, en silti saanut nukuttuakaan. Lainasin kirjastosta eilen kirjan "Palveluksessanne, Duunariäidin selviytymis taistelu" , ihan mielen kiintoinen kirja.

Laittaisin kuvan tänne mutta ei se taida onnistua... jos ei ihmettä tapahdu..2 kommenttia:

  1. Laitan itse tänne kommentin, kun ihmettelen tuota englannin kielistä juttua, kun en jaksa suomentaa sitä, kun en tiedä mitä uusia juttuja siinä on, että voiko sitä käyttää normaalisti.

    VastaaPoista
  2. Joo, näin on, jos jostain napsauttaa lisätietoja saadakseen, sieltä niitä tulee englanniksi pitkä rimpsu. Joka kerran kun alkaa kirjoittaa, voi tulla kaikee outoa vastaa, toimiiko vai ei.

    Näytti vähän sataneen täälläkin ja viileämpää on. On ihan mukava kun ei ole niin kuumaa, ja sadetta olisi kaivannut lisää kyllä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)