Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 11. toukokuuta 2023

Kevät nuhaa ja aurinkoa

 Aurinko paistaa. Tänään on taas kylätalo tilaisuus. Isäntä lähti kaupunkiin ja on siellä varmaan pitempäänkin kun on siellä mukana ruuan hakemisessa ja jakelussa illemmalla. Toivottavasti kuitenkin ehtii kotiin ajoissa, muuten mun täytyy pyytää joku muu hakemaan itseni kylätalolle, jotta pääsen avaamaan ovet ja viemään sinne kahvitus jutut.

Eilen käytiin pitkästä aikaa Lahnajärvellä kahvilla, sain hyvän gluteenittoman tortun palan kahvin kanssa. Ja tällä kertaa isäntä maksoi.

Mulla on ihan ärsyttävä allerginen nuha, siitepölystä ja varmaan vähän yhteis vaikutus Minin karvoista. Nenä vuotaa "jatkuvasti", mutta kuitenkin enemmän ulkona. Nyt kun tässä istun ja kirjoittelen , niin ei paljoa vaivaa. Olen nyt ainakin toisina päivinä ottanyt kaksi tablettia.

Huomenna ajattelin vasta imuroida, kun on lapsiani tulossa ilmeisesti lauantaina, ja isännälle savusauna vieraita jossain välissä. 

Iloa päiväänne!

6 kommenttia:

 1. Kevät on ihanaa aikaa, mutta allergiat eivät. Itselläni myös tukkoinen olo, varmaan koivun siitepölystä. Onneksi on noita pillereitä, jotka vähän helpottavat oloa.
  Lahnajärvellä ei ole tullut muutamaan vuoteen käytyä. Täytyypä muistaa ensi kesänä, jos sieltä kerran saa gluteenitontakin syötävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan on paijon siitepölyä nyt..

   Poista
 2. Nuhaa tuntuu olevan täälläkin. Yksi sisällä talven yli viettävä sipulikukkakin saa nenäni valumaan, eilen vein sen jo kesäksi ulos, kun ei pitäisi kai pakastua enää öisin. Ainakaan juuri nyt, on niin lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tosiaan lämmintä ollut, niin kaikki siitepölyt vaikuttaa..

   Poista
 3. Jotenkin minullakin tuntuu olevan nyt enemmän tuota samaa oiretta ja silmien kirvelyä. Olevinaan en ole ennen miettinyt että onkohan se jotain siitepölyallergiaa tms. Sitten mietin että tekikö ne viime vuoden (korona)taudit jotain, että tulee herkemmin oireita.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tuota siitepölyä kyllä riittää..muutenhan on ollut kivan lämmintä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)