Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 20. toukokuuta 2023

Ei sitä sanaa jonka päässä ei käy..

 ...sanoi äiti ennen. Niinhän siinä taas kävi, että entisten ongelmien lisäksi oli mun face book tili kaapattu. Onneksi sain tyttäreltä ja pojalta puhelimitse neuvoja ja sain sala sanan vaihdettua.

Vanhuus kun ei tule yksin ja tietotekniikka ei ole mun laji.

Mitäs muuta..  Eilen oltiin naapurin hautajaisissa ja illalla vielä omassa seurakunnassa.

Siellä yllättäen pyydettiin mua todistamaan uskosta, meinasin mennä  ihan paniikkiin, kun se tuli niin yllättäen... kun pari henkilöä oli peruuttanut. No, kai se jotenkin meni. Ja siinä lopussa tuli ihan pakottava tarve taas sanoa, että kun maailman tila pahenee koko ajan, on niin tärkeää "tarttua Herran käteen".


Minin kanssa lenkillä.

Onko kellään neuvoa, miten saisi nuo valokuvien värit normaaleiksi? Kun tuokin kuva oli ihan värikäs luonnossa, mutta julkaistuna ihan haalea?Tuoksuissa tuomien valkoiset kukkaset...

Kaunista on.

4 kommenttia:

 1. Voi sentään, onneksi sait facebook-asian korjattua.
  Kuvista en osaa muuta sanoa kuin että minustakin blogiin laitettujen kuvien tarkkuus muuttuu mössöksi, ja siihen en ole keksinut mitään ratkaisua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eipä noille kuville taida mitään voida..

   Poista
 2. Hyvä, että aina löytyy joku, jolta kysyä apua noissa tietokonehommissa. En ole facebookissa, mutta kaverini instagram-tili kaapattiin viime vuonna ja minullekin alkoi tulla outoja viestejä hänen nimissään. Itse selvisin säikähdyksellä.
  Hieno juttu, että sait rohkeuden kertoa uskostasi yllättäen. Siunattua viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)