Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

Kaikenlaista

 


Kuvat vanhoja

"On ihanaa kun aurinkoinen paistaa, jälkeen sateen ja myrskytuulen, ilma raikas henkäileepi... on ihanaa kun aurinkoinen paistaa"..laulun sanoin.

Kiva tosiaan, kun aurinko paistaa ja ehkä sulattelee lumikinoksia, joita tänne kerkisi jo muutaman päivän aikana sataa. 0ltiin jakamassa TV7-lehtiä postilaatikkoihin naapuri kylässä. Käytiin siellä myös kahvilassa nauttimassa kahvit ja suklaa pusut.


 

Naapuri pöydässä miehet puhuivat sodasta, että jos sota leviää tänne..se ei ollut niin kivaa.

Meidän mies ei siihen osallistunut, vaan luki sanomalehteä. Takaisin tullessa laitettiin ilmoitus tauluille kutsu huomiseen Ilosanoman iltaan kylätalolle.


 

Mini oli mukana jakamassa lehtiä, mutta kun menimme kahville jätimme sen autoon, ja huomasimme että mun puolen etupenkki oli ihan tahrainen kun se oli käynyt siellä kuolaamassa :( 

Onneksi tällä kertaa ei ollut siellä mitään syötävää sille. Kun vasta viimeisenä käytiin kaupassa.

Viimeisenä ennakkoäänestys päivänä vihdoin tuli mentyä äänestämään. Hyvä kun sekin on tehty.

 


Samoin eilen käytiin "Evästä päivään" ruokailussa kaupungissa.Nautitaan nyt auringosta ja siitä että eilen saatiin isännän kanssa kolattua lumet, joita oli kerinnyt sataa melko runsaasti.
Iloista kevät päivää!


6 kommenttia:

 1. Lunta on tullut ihan järjettömiä määriä parissa vuorokaudessa. Tänäänkin välillä on pyryttänyt sakeasti lisää, vaikka suurimman osan päivästä on onneksi aurinko paistanut. Ennusteessa ei olekaan enää lumisadetta, ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Täällä ei ole satanut mitään tänään, mutta aika kylmä tuuli on kyllä ollut, juuri kävin Minin kanssa lenkillä, niin mennessä oli vastatuuli.

  VastaaPoista
 3. Noita keväisiä kuvia on kiva nähdä, muistutukseksi, että sieltä ne kukat puhkeavat ennenpitkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät keikkuen tulevi... toivottavasti pakkaset hellittäisivät jo ja kylmä tuuli.. t.Sesse

   Poista
 4. Hienoa, että ennätitte äänestämään! Se on tärkeä kansalaisvelvollisuus/oikeus, ja toivottavasti saadaan maahan hyvä eduskunta sekä hallitus. Aurinkoista huhtikuuta!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)