Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 10. maaliskuuta 2023

Eilistä ompelua

 Isäntä osti tuossa aiemmin,tosin minun kehoituksesta, edulliset farkut. Niissä vaan oli leveämmät lahkeet, eikä ollut pitänyt niitä kuin kerran. No, nyt tuli ilmi, että hänestä lahkeet oli liian leveät,ja pyysi mua kaventamaan niitä.

Minä pelkäsin taas, jos ne menee pilalle, mutta kun mies sanoi, että sitten heitetään roskiin, ettei hänellä tule niitä muuten pidettyä. Jos ei saa kapeammiksi puntteja. No pitihän minun sitten käydä toimeen, ensiksi sovitettiin ja laitoin nuppineuloilla  suunnilleen, miten kapeaksi tulee..

Sitten vaan ompelukonetta surruuttamaan... ja ihme ja kumma miehen mielestä niistä tuli hyvät, ja laittoi heti jalkaan, kun lähdettiin lähi srk:n ruokailuun :)

Mitäs muuta...

Huomenna on päivä uuss, ja ens viikolla kuuss, sanoi joku vanha sanonta.. Mutta pysytään nyt vielä tässä päivässä. 

Ulkona alkoi hieman satamaan lunta. Pyykinpesukoneen laitoin päälle. Ja lakaisin lattiat, kun en jaksanut imuria ottaa. Nyt on helppo lakaista, ja imuroidakin, kun ei ole Minin takia kuin ihan muutama pikkumatto. Kun se oli kastellut aiemmin yhden ison maton, silloin kun sillä oli ne menkat. 

Koirissa on hyvät ja huonot puolensa..


Ja niin kissoissakin, mutta on ne vaan niin ihania, tässä vanha kuva Rasmuksesta. Meinanneeko laittaa ihan s-postia, kun koneen päällä on :) Rasmus voi ihan hyvin vielä <3

4 kommenttia:

  1. Olet tosi taitava, farkkujen kaventaminen ei varmaan kovin helppoa ole. Hienoa, että isäntä niihin heti tykästyi, se kertoo paljon taidoistasi!
    Ihana Rasmus viestittelee ystävilleen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenhan minä aika paljon nuorempana ommellut, ja ollut ompelimoissa töissä, mutta nyt tulee harvemmin ommeltua..

      Poista
  2. Onko sinulla enää muita kissoja kuin Rasmus? Kaikki eläimet ihania; meillä koiravanhus ja pelolla odotan sitä kun häneltä aika jättää...Teidän kannattaa viedä Mini-koira steriloitavaksi,loppuu juoksuaika ja kohtutulehdukseen sairastuminen loppuu. Hyvää kevään jatkoa! T. Airiina

    VastaaPoista
  3. Ei ole kuin Rasmus... Mini on jo sen verran vanha, että en tiedä tuleeko sitä enää steriloitua.. samoin sinne hyvää kevättä :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)