Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 18. maaliskuuta 2023

Kaikenlaista

 Heipä hei! Mukavaa viikonloppua sinulle! Isännällä on Vivamo harkat tänään. Minä eilen imuroin alakerran, tarkoitus olisi tänään imuroida yläkerta. Olen myös alkanut Miniä harjata, kun keväästä siltä alkaa lähteä entistä enemmän karvaa.

Maha meni vähän sekaisin aamupalasta, ilmeisesti kauraleivästä, vaikka se oli ihan kauraa, mutta siinä olikin vehnä gluteenia. Minkä pussi kyllä ilmoitti, mutta en arvannut että niin vähästä. Täytyypä jättää se isännälle. Toinen vaihtoehto olisi kahvi, mutta sitä yleensä juon aamulla, ettei luulisi siitä tulevan.

Aika hyvin olen kuitenkin sopeutunut tähän gluteenittomaan ruoka valioon. Ruuan jakelustakin saan gluteenitonta, jos vain siellä on. Paljon on vähentyneet ruuan jakeluissa kuulemma ruuat, kun monet ostaa punaisen lapun ruuat...niinkuin minäkin, jos niitä kaupassa on ja sopivat ateriaan.Eilen saatiin leipiä oman seurakunnan jakelusta.

Kaikki ruoka on kallistunut, että ihan hyvä kun sitä saa.

Nuohoojakin kävi eilen, saa olla taas huoleti siitäkin.

Eilen oltiin seurakunnan iltatilaisuudessa, hyvä tilaisuus ja hyviä lauluja. Niitä samoja joita ennen laulettiin "Laulusiskojen" kanssa, kunnes meidän ryhmän vetäjä pääsi kirkkauteen, nyt niitä on harvemmin kuullut. Hänen tyttärensä niitä laulatti eilen, se oli kiva. Onneksi mulla on itsellä myös ne entiset lauluvihkot, niin voi niitä välillä laulaa :)

Mietin juuri, että useampia henkilöitä on jo päässyt kirkkauteen, niitä joita tapasi seurakunnassa ja muutenkin.

Hyvää viikonloppua!

 


 


2 kommenttia:

 1. Gluteeni on hankala juttu, monelle se aiheuttaa vatsavaivoja ja kumminkin sitä on niin monessa ruuassa.
  Hieno juttu, että nuohous on tehty, saa olla taas siltä osin vuoden hyvillä mielin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus aina ihmettelee mistä se vatsavaiva taas tulikaan...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)