Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Toivo/toivottomuus

 


Terveiset täältä "hulluuden partaalta". Kyllä semmoinen stressi on ollut noitten pankkitunnusten kanssa. Isäntä sanoi, että puhun samat asiat moneen kertaan, enkä muista että juuri olin sanonut.. mutta henkinen paine on ollut niin kova.

En vielä ole saanut niitä pankkitunnuksia käyttöön, kun en osannut niitä laittaa, kun ekalla kerralla tuli häiriö. Ja kun kolmesta virheestä menee tunnukset kiinni, niin en ole uskaltanut ensimmäisen kerran jälkeen kokeilla. Nyt ilmeisesti tyttö tulee rakkaansa kanssa käymään , jospa nuoret voivat auttaa. Elän nyt taas toivossa, vaikka ihan toivottomuuden alhossa olin monia päiviä. Isäntä  toipui jo koronasta, ja menee huomenna näytelmän kenraaliharjoituksiin.

Ulkona sataa lunta. Minkäänlaista joulumieltä ei ole täällä stressin keskellä ollut. Mutta toivotaan, että alkais helpottamaan tämä stressi. Kaupassa käytiin ja mun piti ostaa eläimillekin  ruokaa, niin ostin kissalle purkkiruokia ja sitten katsoin että tuossahan on isompi pussi koiran ruokaa... kotona vasta huomasin, että se isompi pussi oli myös kissan kuivamuroja.. no, kyllä kai se käy koirallekin. Sekoitan vaikka entiseen koiran ruuan joukkoon. (Tuskimpa koira alkaa naukua...)  Kissa syö mielellään purkkiruokia. Joskus kyllä kuivamuonaakin.

 (Tähän asti olin kirjoittanut jo aiemmin.)

Aloitin tämän kirjoittaa jo päiviä sitten, vaan en julkaissut. Ensimmäinen maksuhuomautus tuli, kun en ole saanut laskua maksettua, muita ei vielä, onneksi. Isäntä varoitti mua, etten koske koneeseen, ennenkuin joku tietävämpi saadaan paikalle. Niinpä tässä vaan odotellaan.

Toivon, että nuoret osaavat auttaa.

 

 


 

No nyt sain ensimmäisen laskun maksettua, ainoan joka oli juuri maksuun menossa. Kiitos tyttären avomiehelle. Tänään yritin pistää maksuun toisen myöhemmän laskun, mutta kone sanoi,että on liian rasituksen alaisena. No, yritetään myöhemmin. Hirveän "kasan" poistin kuvia netistä, mutta kyllä niitä vielä jäikin.

Täällä on satanut mielettömästi lunta, ja minä saanut tehdä lumihommia, kun isäntä ollut näytelmissä. Mutta nyt tämän päivän jälkeen hällä onkin muutamia vapaa päiviä. 




 Nyt tuli nälkä, pitää lähteä kaivamaan murkinaa esille.


8 kommenttia:

  1. Voin kuvitella mikä stressi on noiden pankkitunnuksien yms kanssa, kaikki on niin tietokoneista ja vaikka kännyköistä ja niiden toiminnasta kiinni. Pankitkin ovat hävinneet kauas, ettei niistä ole apua.
    Hyvä kun sait tunnukset kuntoon ja apuja niissä. On se vaan pyydettävä apua jos ei itellä onnistu.
    Lunta on tullut, ei onneksi vielä ole kovia pakkasia ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaan stressiä riitti..huh huh, nyt sain laskut maksettua :)

      Poista
  2. On ollut ihan hirveää! Onneksi saitte apua siihen hommaan. Ennen ei tarvinnut itse olla pankkivirkailijana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi niitä vanhoja aikoja! Mieluummin eläisin niitä.

      Poista
  3. Hyvä, että saatte apua laskujen maksamisessa. Vähemmästäkin stressaantuu.
    Lunta on satanut valtavat määrät eli lumitöitä on tehty täälläkin.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuvoja saatu ja ymmärrettykin, ainakin toistaiseksi, jos ei tule jotain uutta.

      Poista
  4. Onneksi verkkopankin käytäminen onnistui, toivottavasti se konekin alkaa toimia paremmin! Hirveät määrät lunta on tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta tosiaan on tullut, nyt on isäntäkin kotona tekemässä lumitöitä, minä tein tässä välillä. Ostettiin tänään sellainen toisenlainen lumentyönnin, isännälle, kun hälle meidän kola oli liian matala.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)