Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 20. joulukuuta 2022

Ken vaivojansa vaikertaa, on vaivojensa vanki..

 


...niin sanotaan jossain, ei oikeutta maassa saa, jos itse ei sit hanki.. joten hankin pari lähetettä.

Minusta tuntuu, että kaikki vaivat yrittää hyökätä yhtä aikaa päälle. Muisti pätkii, päätä särkee, toinen rinta on kipeä... no onneksi on nyt varattuna lääkäriltä aika mammografiaan, sekä muisti tutkimukseen. (Joka tosin alkaa taas ihan alkutekiöistä).

Tää blogi kirjoittelu mua piristää, vaikka ei sen kummempaa järkevää asiaa olekaan. Voi ainakin hetken ajatella muuta. 

Eräs meidän seurakuntalainen on myös "kuoleman sairaana", eli jos ei ihmettä tapahdu, niin hän menehtyy. He ovat meidän tuttuja,ystäviä,  joten asia on surullista meillekin ajatella. Ihan yllätyksenä heille tuli isännälle tuo sairaus, joka oli edennyt jo aika pitkälle. :(

Tuo nettipankkikin yrittää mua kiusata, eilen en taas päässyt nettipankkiin, vaikka mielestäni ihan oikeat tunnukset laitoin, no sammutin sitten sen. Isäntä sanoi, että maksetaan yhdessä ne laskut. Hänellä on parempi numero pää.

 Voi sentään, vanhuus ei tule yksin..eikä hatara pää. Jos jaksatte, niin muistakaa rukouksin, elämästä on mennyt maku.. ja toivo.


13 kommenttia:

  1. TV7 on 2x viikossa rukousohjelma, laita sinne rukouspyyntösi, kyllä Jumala parantaa kaikenlaisista vaivoista tänäkin päivänä, itse paranin migreenistä, eikä päätäni ole särkenyt 40 vuoteen, ja kun Jumala on parantanut, niin päätäni ei särje koskaan.
    Jos teillä ei ole tv.tä, niin tv7 näkyy netin kautta.
    Hyvää Joulua ja Vapahtajan syntymäjuhlaa teille!

    VastaaPoista
  2. Voi sentään, on matala mieli. Ehkä se johtuu myös tästä pimeästä vuodenajasta? Huomenna on talvipäivänseisaus ja jospa se ajatus auttaisi, että seuraavien kuuden kuukauden ajan päivä pitenee joka ikinen päivä, aurinko on vähän korkeammalla kuin edellisenä päivänä? Voimia kaikkiin koettelemuksiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon kyllä, että tästä vielä piristyisin, vaikka olo tuntuu välillä toivottomalle. Ja että esimerkiksi ei tuossa mammografiassa olisi mitään. Riittäisi se, että aikoinaan sen rintasyövän kävin läpi. Ja muistikin voisi vähän ihmeellisesti virkistyä...

      Poista
  3. Toivottavasti tutkimukset osoittavat kaiken olevan hyvin ja mielesi rauhoittuu. Valoa päiviisi!

    VastaaPoista
  4. Lohduttaisin sinua tuon muistiasian suhteen sillä, että niin kauan, kun itse huomaat muistissasi pieniä kömmähdyksiä, sinulla ei ole syytä huoleen. Huoli tulee sitten, kun et enää itse tiedosta muistihäiriöitä tai siihen liittyviä oireita. Toki tutkiminen ja selvittely on ihan hyvä asia, jotta voidaan aloittaa mahdolliset lääkitykset, jos niille on tarvetta ja lääkäri niin hyväksi näkee.
    Rinnan tuntemusten suhteen olet varmasti herkkänä, jos sinulla on joskus rintasyöpä ollut. Ja hyvä on, että tarkkailet oireita ja ryhdyt asioita selvittämään, mutta varmasti saat sen asian tiimoilta huojentavia uutisia.

    Kaikenkaikkiaan lääkärissä ja sairaalassa hyppääminen on niin epämukavaa, että pelkkä epäily vakavasta vaivasta saa siitä puuhasta entistäkin kurjempaa.
    Onneksi sinä laitat turvasi Korkeimpaan. Hänen huolenpidossaan saamme olla juuri niin väsyneitä, alakuloisia ja toivottomia kuin kulloinkin olemme. Kun ihmisen mahdollisuudet loppuu, Jumalan mahdollisuudet alkaa.
    Ole siunattu. Rukoilen puolestasi.

    VastaaPoista
  5. No on tämä aika ollut hyvin harmaata! Moni asia nykyisin vaikuttaa!
    Sairauksia voi aina tulla, mutta hyvä kun olet päässyt lääkärille ja pääset tutkimuksiin. Se on yksi askel parempaan. Ja on sulla mies tukena.
    Vaivoja ei tarvi vaikertaa, mutta minun mielestäni toiselle kerrottu on jo puolet vaivoista vähempänä. Samoin kun kirjoittaa vaikka tänne tai päiväkirjaan. Toivoa on joka päivä kun herää.
    Parempia päiviä ja joulun valoa!

    VastaaPoista
  6. Onpa tosiaan ikävän ja ahdistavan kuuloinen tilanne. Haluan muistaa rukouksin...

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille rukouksista ja rohkaisevista sanoista, nyt onkin parempi olo. Kiitos !

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)