Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Lunta tulvillaan..

 

Kuva on vanha.

 Tänään isäntä lähti taas Vivamoon, eräs toinen raamattukyläläinen haki hänet autollaan, ja onkin siellä nyt yötä, ainakin pari yötä..jos ei muutoksia tule.

Minä sain tyttäreltä imurin, ainoa vaan se, että siinä ei ole kuin tavallista pienempi  suulake. Ostin siihen sopivia pusseja. Muuten on hyvä ja vetää koiran karvat ym hyvin kitaansa. Selkä vaan väsyi, kun kumarassa imuroi. Vatsa oli kipeä, ja meninkin kesken imuroinnin sänkyyn lepäämään. Nukahdin sinne. Heräsin siihen, että näin olevinaan edesmenneen äitini, joka oli tullut mua tapaamaan.

Ulkona on hirveesti lunta, ja vieläkin hiljalleen sataa. Minin kanssa pitäis lähteä päiväpissalle/lenkille. Ei kyllä huvita tuolla ulkona lumessa kovin paljoa mennä.

 No niin, taidan mennä sinne ulos, heippa vaan!


6 kommenttia:

  1. Tuolla saa kyllä tosissaan tarpoa nyt hangessa. Toimiva imuri on tärkeä eläintaloudessa etenkin.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli eilen tullut lunta hieman vielä lisää lumitouhujen jälkeen, mutta onneksi niin vähän ettei se lisä enää haitannut. Tänä aamuna meillä on yksi sairaana.

    VastaaPoista
  3. Teilläkin on ilmeisesti samanlainen lumimäärä, kuin täällä. Toivottavasti pääset Minin kanssa kulkemaan, ettei tarvitse hangessa tarpoa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)