Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 16. joulukuuta 2022

Lumista

 Tervehdys täältä lumen keskeltä.


Isäntä on edelleen Vivamossa. Me täällä ollaan Minin ja Rasmuksen kanssa. Rasmus on ollut nyt ihan sisällä koko ajan viime päivät, kun on niin lumista ja kylmää. Rasmus pitää majaa makuuhuoneessa, yläkerrassa. 

Mullakin on ulkohaalari päällä nyt tänään ollut sisälläkin, kun uunia ja hellaa lämmittelin. Makuuhuoneessa olin eilen lämmittänyt, niin oli mukavan lämmin siellä. Siellä ilmeisesti pysyy lämpö paremmin, kuin alakerrassa.. se on kyllä selvääkin ja sen tiedostan.

Koska eteiskomero on kylmä tila ja se on osittain auki.

Eipä tässä kummempaa, ulkomittari näyttää -14 astetta, sisällä  sisämittari saman verran plussaa. kyllä se tästä vielä lämpenee, ennemmin tai myöhemmin.


6 kommenttia:

  1. Lämmittämiseen kuluu iso osa ajasta. Hyvä, että on lämmin makkari! Eipä meilläkään Ransu käy ulkona kuin ihan pikaisesti asioillaan, kun on lunta ja pakkasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään Rasmus uskaltaui käymään ulkona, kun pakkanen on lauhtunut, ei ole enää kuin 2 astetta pakkasta.

      Poista
  2. Kiitos lumiterveisistä! Täältä aurinkoiset terkut, tänään oli pitkästä aikaa kokonaan aurinkoinen ja sateeton päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on lauhtunut, mutta kyllä jotenkin se kylmä tulee sisään.

      Poista
  3. Olipa ihan outoa kun aamulla kännykkä näytti jo -0 astetta ulkona. Voi jotain vetistä sataa. Sitten varmaan on liukasta.
    Sieltä Vivamosta eilen näytti mtvn uutisissa, kun aasi oli ollut karkuteillä :D Näkyi myös näyttelijöitä siinä klipissä. Liekö ollut miehesi myös kuvissa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)