Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 9. kesäkuuta 2022

Roskis ongelmia.

 Meillä on ollut vaikeuksia jäteauton liikkumisen suhteen. Ei "ikuisuuksiin" ole roskakuski käynyt, vaan on tullut aina viesti, että kelirikon takia ei voi tulla. Ollaan soitettu sinne jätefirmaan, minä kaksi kertaa ja isäntä kerran, nyt vihdoin sieltä tulee joku "esimies" katsomaan, että millainen tilanne on, kun roskakuski on sanonut, että on niin haasteellinen paikka.

Ihmettelen vaan kun entiset roskakuskit on ihan hyvin pärjänneet asian kanssa, eikä tämä sen kummoisemmaksi ole muuttunut. Toivotaan, että nyt saataisiin tyhjennykset alkuun, kelirikkoa ei ole ollut pitkään aikaan, kunhan vaan tulee oikeaa tietä pitkin.


Muuten tässä on ihan hyvin mennyt, joten toivotaan että tuokin asia selviää.Raparperit ovat kasvaneet.

Kukkapenkki on vielä kesken laittamisen, mutta ehkä sekin joskus tulee valmiiksi.

Isäntä sanoi, että vieraita on tulossa, että hän keittää rannassa pannukahvit.. täytyy koota kahvitarpeita ja pullaa. Hei vaan!

3 kommenttia:

 1. Onhan se roska auto painava, jos on täynnä. Toivottavasti selviää sekin tilanne.
  Sinäpä pääset tekemään raparperipiirasta :)) En ennen voinut kuvitellakaan että minäkin joskus ostaisin torilta raparperiä. Nyt en ole vielä sitä kaivannut, mutta viime kesänä ostin kyllä.
  Ah nuotiopannukahvit..Hienoa.

  VastaaPoista
 2. Jos siellä on jossain se kelirikko merkki, niin ei sen takia ehkä tule. Täällä on isolta tieltä lähtiessä se merkki keväisin. Vuosia sitten meiltä jäi joku kevät sen takia roskis tyhjentämättä. Mutta sitten jätefirma antoi lisäkyltin osoittamaan luvan jäteauton silti kulkea. Oltiin saatu tien vastuuhenkilöltä tieto, että sen tie kestää. Se kielto oli lähinnä tukkirekoille ja tien vanhemmalle päälle joka on heikommin kestävä. Toivottavasti teilläkin pääsee jäteauto taas kulkemaan, on syy ongelmaan mikä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis se kelirikkomerkki on täällä se painorajoitusmerkki, joka kelirikkoaikaan laitetaan.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)