Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 21. kesäkuuta 2022

Rikkinäisestä ehjää

 Meillähän isäntä tykkää, varsinkin "ihmisten ilmoilla" kulkiessaan pitää paitoja , joissa on hengellinen sanoma. Paita evankelioi :) 

Isäntä oli miettinyt, että missähän se paita on, jossa lukee "tiedän lunastajani elävän." Minäkään en löytänyt sitä hänen kaapistaan, vaikka etsin. Kunnes vahingossa löysin ompelupöydän taka nurkkaan pistetun paidan, se olikin rikki... Isäntä halusi sen käyttöön, mutta minä olin sitä mieltä, ettei se sellaisenaan käy...niinpä piti yhdistää kaksi paitaa.

Oma hankaluutensa oli saada alla oleva kuva piiloon, kun olin  vahingossa leikannut toisen reunan vähän vinoon, ja piti suoristaa, juuri ja juuri riitti peittämään alla olevan kuvan.


En itse ollut oikein tyytyväinen tuohon tulokseen, mutta kyllä se päällä näytti paremmalta, kuin tuossa kuvassa. Alla oli valkoinen t-paita, jossa oli kuva ja teksti, jossa oli reikä, ja joka piti saada piiloon. Isäntä oli kyllä mielissään.

Tämän kirjoituksenkin kanssa oli kaikenlaista ongelmaa, mutta tulihan tämä jotenkin tehtyä, niinkuin tuo paitakin :)

Tuo otsikko sanoo totuuden, Jumala myös tahtoo tehdä rikkinäisestä eheää, ja siitä syntyy parempaa, kuin tästä mun kirjoituksesta :)

11 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)