Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 30. lokakuuta 2017

Virkkaushullu musta on tullu :D




Mulla on semmonen paha vika, että jos löytyy hyvä ohje ja sitä on kiva tehdä, niin sitten vaan teen ja teen, vaikken tiedä mitä niillä teen :D

Näin kävi taas tämän sydän ohjeen kanssa. Ohjeessa niitä sydämiä tehtiin sydän-kranssiin, mutta itse ajattelin niistä jotain muuta tehdä, mutta mitä, se ei vaan ihan vielä ole kirkastunut mulle...

















Tuo ohje on tuosta keskimmäisestä (kirppis)lehdestä. Eli ET:n Käsityöt.

















Olin pienempiä sydämiä virkannut puuvillalangasta toisella ohjeella muutamia vuosia sitten, mutta tämä ohje oli minusta parempi ja nämä tein villalangasta.
Tässä kuvassa uudet ja muutama vanha sydän.


















Huvikseni kuvasin niitä myös entisen "ruusuvillityksen" aikana tekemieni ruusujen kanssa.

















Vähän ajattelin noista sydämistä, että jos pujottaisi joko yhden erikseen tai useamman päällekkäin ohueen nauhaan ja ikkunaan roikkumaan...hmm.. tai sitten johonkin avainrengas systeemiin tai vastaavaan ja vaikka laukkuun roikkumaan...enpä tiedä, katsotaan :)









Tämä ei liity tuohon asiaan, mutta yhtenä päivänä taas vaihteeksi laitoin puuhellaan tulen ja keittelin siinä isännälle inkivääri-juomaa (itse en enää uskalla juoda sitä, kun se on sen verran vahvaa, ettei mun massu oikein kestä sitä enää, kun se muutenkin on ollut huonossa kunnossa). Samalla keitin meille pannukahvit...päivällä uskallan juoda kahvia, aamulla se välillä "tökkii"...mies oli päikkäreillä, niin laitoin pannun myssyn alle.

















Pannumyssyjäkään ei enää kauheasti näe käytössä. Tämä myssy on tullut talon mukana, sitä edellinen, joka meillä oli, oli mun itseni tekemä...vaahtomuovista, vanhasta päiväpeitosta ja ex-miehen kerrastopaidasta (vuori):) Sitä meillä ei enää olekaan, paitsi se vaahtomuovi-osa eli pystyis kyllä siitä uuden tekemään.
Tämä "talon" pannumyssy on varmaan myös aika vanha.
Lohjahan on "omenakaupunki", niin sopiikin hyvin, niinkuin tuo talouspaperirulla-telinekin, jonka joskus olen tytöltä saanut.















Omenaista, ruusuista ja sydämellistä syksyn jatkoa!

5 kommenttia:

  1. Voi miten kuulostikin tutulta tuo..että kun johonkin tekemiseen tykästyy niin sitten niitä vain tekee ja tekee..:) Aivan ihania sydämiä♥ Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Meillä on pannumyssy käytössä. Se on todella näppärä apu pitämään pannukahvit lämpimänä.

    Ihanan värikkäitä virkkuujuttuja olet väkertänyt! Eräs vanha tuttavani koristeli samanlaisilla teoksilla vanhan nojatuolinsa sivut. Muuten aika valjusta tuolista tuli kivan ja eläväisen näköinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on varmaan ollut jännän näköinen tuoli :) Minä laitoin vaan ikkunaan roikkumaan...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)