Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 27. lokakuuta 2017

Myräkän jälkiä ja vaatteita




Toissa öisen lumimyräkän jälkeen tein eilen lumitöitä, kun mies on ollut siellä sairaala keikalla. Lapiolla huitelin, kun en löytänyt lumikolaa mistään, oli jossain isännän jemmassa.
Eilen aamulla kävin meidän jokirannassa katsomassa, niin tuuli ja lumi oli taivuttanut lisää puita joen yli. Oli aika villin näköistä.





























Savusaunan katon kulmalle oli laskeutunut yksi latva.



















Asiasta toiseen. Viime kirppis-reissulla ostin aiemmin mainitsemieni lehtien lisäksi myös hameen. Ihan sovittamatta ostin, omaa kokoa ja sen verran ison näköinen, että uskalsin ostaa. Musta tämä oli aika kiva ja hintakin vain 2 e. Tässä samassa hengarissa vanhan puseroni , jonka kanssa sitä hametta kokeilin,kanssa.































Tässä hameen kuviot lähempää...





















...ja tässä vanhan puseroni kuviot lähempää.






















Kuvissa molemmat näyttävät melkein mustilta, oikeasti pusero on ruskea ja hame mustanruskea.










Tänään olen lämmittänyt uunit ja puuhellan, puuhellalla laitoin kalakeittoa ja pannukahvia. Mieskin tuli sopivasti kotiin. Kävin myös aiemmin tekemässä loput lumityöt, eli leveämmän tien, että mies pääsi autolla pihaan. Ei paljon muuta ole kerinnykään.
Eilen sen sijaan tein käsitöitä ja muutaman kortinkin. Ja illalla luin sängyssä loppuun keskeneräisen lainakirjani "Arpapeliä". Se kertoi naisesta, joka voitti lahjaksi saamastaan raha-arvasta ison voiton...ja miten se vaikutti heidän elämäänsä. Kirjoittaja oli muistaakseni Kirsti Ellilä. Ihan hyvä kirja tuokin oli.














Viikonloppuja!

8 kommenttia:

  1. Oliko raskasta tehdä lumitöitä? Meillä ainakin tosi märkää lunta ns. lumipallokelit. Viikonloppuna kuulemma sulavat pois, saa nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä seuraavana aamuna tosi raskasta märkää lunta, silloin teinkin vain kapeamman väylän pihatielle, kun mies oli sairaalassa, niin ei tarvinnut autotietä...seuraavana päivänä oli pakkaslunta, niin oli kevyempi leventää tietä :)

      Poista
  2. Onpa siellä päässyt lumitöihin! Minä en laiskana tehnyt ollenkaan, kun nyt se jo sulaa pois... Kivan kirppislöydön olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ihan riittävästi sai lumitöitä tehdä :)

      Poista
  3. Lumi varmaan ollut aika märkää ja painavaa, kun on puita ja oksia niin painanut. Lumityötkin sitten raskaita. Todella kauniin hameen olet löytänyt! Sopii hyvin yhteen tuon puseron kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä oikein raskasta märkää lunta. Minustakin tuon puseron kanssa sopii hame hyvin, oli ne päällä eilen seurakunnassakin :)

      Poista
  4. No on teillä ollut kova lumimyräkkä. Kauniin hameen olet löytänyt.
    Hyvää viikonloppua sinne teille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään onkin sitten satanut vettä ja lumet sulaa pikkuhiljaa... Samoin mukavaa viikonloppua <3

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)