Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Keskiviikko keskellä viikkoa





Tänään oltiin Jorvin sairaalassa käymässä. Siellä kuvasin tämän hauskan taulun, jonka nimi oli "Takatalvi". Tykkäsin siitä :)
















Kaupunkipäivänä tiistaina taas poikkesin kirpparilla. Ostin sieltä kaksi käsityö/askartelu- lehteä. Tänään tuli sitten tytön viime jouluksi mulle tilaama Talo ja koti-lehti, niin nyt on kivaa lukemista ja tutkimista niissä :)
















Kierrätys-ompeluakin tuli sen verran tehtyä eilen, että kaivoin esille tytön antaman kahden hengen pussilakanan, jota pienet hampaat oli nakertaneet rikki sieltä täältä. (Eli tytön entiset lemmikki-rotat :) Sieltä ehjistä kohdista tein näin aluksi kolme tyynyliinaa.















Nämä menevät ensin pesuun (koska ne on aiemmin pesty ilmeisesti hyvin voimakkaan tuoksuisella pesuaineella, tai sitten se on ollut huuhteluaine, ja mä en tykkää voimakkaista tuoksuista petivaatteissa) ja silitykseen. Ja sitten käyttöön.
Materiaalia jäi vielä runsaasti jäljelle, kun siellä on toinenkin tytön antama pussilakana ja muutama omakin rikkimennyt pussilakana.








Tänä iltana olisi laulelot Laulusiskojen kanssa, jos nyt ei tule vielä niin huono keli, ettei kyyti uskalla pitkää matkaa lähteä...mutta suunniteltu niin ainakin on.






Huomenna mies menee pieneen leikkaukseen ja on yön yli siellä. Huomenna voikin olla huono keli, jos ennusteet pitävät paikkansa. Onneksi meidän autossa on talvirenkaat, jotka vaihdoimme viime tipassa, ennen kuin talvi yllättää autoilijat. Tai siis en minä, vaan mies kaverinsa kanssa. Elikkä tällä kertaa säästyin siltä puuhalta itse. Tsemppiä kaikille lumen tuloon!

1 kommentti:

  1. Kivannäköinen tuo takatalvi taulu, noissa lehdissä onkin hyvin luettavaa! Kiva kun pystyy tekemään vanhasta uutta, tuo on sitä parasta kierrätystä:) Tsemppiä kovasti miehellesi leikkaukseen ja leppoisaa viikkoa sinne♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)