Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kohti Juhannusta


Ei mulla ole mitään kirjoittamista,epämääräisen vaihteleva sää on tänään ollut. Aamupäivällä siivosin alakerran, aiemmin siivosin jo yläkerran, vessat pitää vielä siivota.Tässä muutama kuva yläkerran "työhuoneesta" eli vieras-makuuhuoneesta...paljon tavaraa siellä on , mutta onhan ainakin siistimpää.



















Toivottavasti parille vieraalle kelpaa nukkua tuolla tavarapaljouden keskellä :)
Huomenna on kylätalon tilaisuus, jonne vieraatkin tulevat. En tiedä tulevatko meille ennen sitä vai vasta sen jälkeen.

Perjantaina menemme sitten kaikki Vivamoon.Toivottavasti tulisi siedettävä sää, eletään toivossa!
Pitää kyllä kunnolla pistää päälle sinnekin, jos tää kylmä sää edelleen jatkuu.On muuten inhottavaa palella.Mulla on vapaalippu, mieheltä saatu, niin pääsen myös katsomaan Marian miekka-näytelmän vieraiden kanssa, tai toinen pariskuntahan on vanhoja ystäviä, toista paria, joka on heidän mukanaan, en kyllä tunne ollenkaan.



Tässä välillä jo meni hermo koneen kanssa, se kolme kertaa sammutti itsensä kesken kaiken ja samalla aina osa tekstistä hävisi, plääh :(
Niinpä katsoin välillä Kyläsairaalan ja virkkasin samalla ruutuja. Tosin, kun virkkaan, niin puutuu kädet ja oikeaan käteen alkaa sattumaan...kaikenlaista!



Hetken nyt kirjoittelen (jos kone armollisesti sen sallii).Sitten on vuorossa saunan lämmitys ja samalla ehkä vessan siivousta.Ihottumaakin on ollut käsissä, niin että ne hilseilee...kaikenlaista!



Nyt ulkona paistaa aurinko ja mittarikin näyttää melkein kahtakymppiä, mutta tiedän, että siellä on melko kova ja viileä tuuli.
Ai niin, nyt muistin, että mun olis pitänyt pestä pyykkiä tänään, vieläköhän kerkiäis...Sama pää kesät, talvet, niin ei millään pysy päässä kaikki mitä pitäs tehdä!


Joten toivotan heippa ja varmuudeksi jo myös hyvää Juhannusta, jos ei tule käytyä koneella.
Siis: Hyvää Juhannusta, keskikesän juhlaa!



10 kommenttia:

  1. Olipas mukava katsella teidän kotikuvia. Kivat mäntyiset kaapit, ja se lokerikko on tosi kiva ja ihan huippu on se farkkutasku-lokerikko seinällä!! Kivoja juttuja sulla siellä! Ja mukavaa juhannusta teille sinne ja toivotaan hyvää keliä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisten kotikuvia on aina kiva katsella, toisin kuin omia :)
      Mä olen tehnyt noita farkkutasku-lokerikkoja pari kappaletta joskus.
      Hyvää keliä toivotaan, toivotaan...

      Poista
  2. Hyvää juhannusta! Ja Kyläsairaala on hyvä sarja, samoin kun Sydämen asialla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämen asia oli musta vielä parempi, mutta kun olen sen katsonut, en ole viitsinyt uusintana seurata, paitsi joskus satunnaisesti voin katsoa.Kyläsairaalakin menettelee :)

      Poista
  3. Hyvä että sait kirjoitettua nämä. Sinun tekstejäsi on todella kiva lukea!
    Paljon olet taas tänään saanut aikaiseksi. Viihtyisä huone vieraiden yöpyä!
    Ollaan katsottu myös Kyläsairaalaa. Muistaisin, että se melko pian päättyy ja aivan kesken tapahtumien. Ei tullut jatkoa, miten asiassa kävi.
    Olen myös virkkaillut. Välillä oli taukoa, jolloin se ei kiinnostanut. Tykkään virkata ohuella langalla.
    Hyvää Juhannusta sinulle! (Kiva jos ehdit välillä jonkun sanan laittaa.)

    VastaaPoista
  4. Kirsti :) Kiitos! Ei ole vieraat vielä tulleet, niin tulin hetkeksi koneelle. Äsken laitoin salaatin valmiiksi.Toivotaan, ettei kovin kylmä ja sateinen sää tule Juhannukseksi, kun nuo Vivamo-näytelmätkin ovat ulkona, sellaisia vaellusnäytelmiä.

    VastaaPoista
  5. Mukavaa jussia sinnekkin, me ollaan nyt Inarijärven rannalla ja kova tuuli ja melkein räntää rätkii mutta minun toivekesä tää viileä on, mullakin käsissä hilseilevää kutiavaa ihottumaa, mitä sä laitat niihin ?
    Suurin suru on se että teitäkin muuttamassa ollut mies on nyt viikossa jo kolme kertaa leikattu sydämestä ja taitaa jäädä sille tielle vaikka kuinka rukoilen puolestaan ! Huonolta näyttää, vaimonsa mulle viestittää päivittäin tilanteen, itse potilas soitti mulle toissa päivänä.
    Vaatetta voi aina lisätä näillä keleillä mutta liika poistaminen on vaikeaa, tiedän itse millasta on Vivamossa olla tällä kelillä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttuliini! Mukavaa lomaa teille! Mä olen laittanut ihottuma-vaiheessa kortisoonivoidetta ja sitten hilseilyvaiheessa sen lisäksi paljon perusvoidetta.Nyt on taas pikkasen parempana.
      No voi sentään "muuttomiestä", täytyy muistaa häntä rukouksin.
      Aika hyvällä kelillä selvittiin Vivamossa, loppuvaiheessa satoi jonkun aikaa, onneksi se oli kuuro.

      Poista
  6. Tosiaan sinun tekstejäsi on mukava lukea ja kauniita kuvia katsella! Toivottavasti tarkenette siellä Vivamossa, täällä on ainakin melko hyytävää, hrrrr... Minunkin koneeni on muuten alkanut temppuilla samaan malliin kuin sulla, lieneekö viimeisiään vetelee.
    Ihanaa juhannusta sinulle ja perheellesi kera vieraiden! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onneksi aika hyvällä säällä selvittiin Vivamossa ja vaatettakin oli oikeestaan sopivasti, ihan viime "metreillä" tuli vilu, kuusi astetta oli lämmintä kun tulimme kotiin illalla puol 11 aikoihin.
      Vieraat lähtivät sieltä jo aiemmin jatkamaan matkaa.
      Olen tullut vähän siihen tulokseen, että kun tulee veronpalautukset, kerrankin, niin täytyy hankkia uusi kone...no siihen on vielä aikaa...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)