Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Urakkaa

Nyt on tullut kaksi päivää touhuttua urakalla, niin nyt tuntuu et on ihan loppu! No, eiköhän yö taas anna uutta virtaa.
Eilen illalla tuli järjestettyä tuo senkki-nurkkaus. Otin tuon hyllyn pois ja laitoin osan sen tavaroista kirpparille meneviin. Se kahden euron iso kirppispeili pääsi senkin yläpuolelle ja muu rekvisiitta myös vaaleampaa näin kesän kunniaksi.


Tässä kuva ennen...

...ja tässä nyt


Pilvinen päivä vaan oli tänään kun otin kuvan, niin ei niin selkeä kuva ole.Yritin valojenkin kanssa, mutta se oli vielä huonompi, kuvasta tuli ihan keltainen.Tällä hetkellä Hipsu makaa tuossa senkin päällä.Vinttikammaria eli askarteluhuonettani järjestelin myös tänään, se olikin kauheassa kaaoksessa...kankaita ja keskeneräisiä ompelutöitä levällään.Hipsu sillä aikaa lepäili yläaulan kaiteella :)


Vein myös melkein kaikki viherkasvini ulos ja suihkutin niistä pölyt kastelukannulla, sellaisella isolla suihkuttavalla.Siellä ne on rappusilla ja oven edustalla edelleenkin ja saavat ollakin ainakin yön.
Sunnuntaina ostin neljä pelargoniaa kympillä, ihania värejä! Nekin ovat rappusilla olleet, tosin maanantainen ukkossade vähän oli piiskannut niiden kukkia.


Kirppistavaraa on taas melkein kassillinen tullut kerättyä ja hinnoiteltua, vaikka kirppikselle pääsenkin vasta perjantaina.Soittelin sinne tänään, niin en vielä ole omiani pois saanut, joten toivon, että kauppa rupeaisi paremmin pyörimään.Ettei jäisi maksun puolelle, se olisi kamalaa :(


Tällaiselta meillä näytti päivällä kun tavaroita pengoin.

Rentoutuakseni olen aina välillä virkannut isoäidin ruutuja.


Ja Rasmus on näköjään yrittänyt jatkaa ja väsähtänyt.

Niin väsyttää minuakin ...
Kohta täytyy kömpiä petiin. Ehkä kuitenkin virkkaan muutaman ruudun :) Vähän nälkäkin vielä olis, ei tuu itelleen niin kovasti laitettua ruokaa.


Kaverukset "pylly vasten pyllyä pump-pump" :D


Hyvää yötä ja kaunnita unia :)

16 kommenttia:

 1. Ihanat kaverukset ja virkkaaja-Rasmus :-D
  Ollaanpa siellä olut ahkeria, kaikenlaista tehty. Huomenna minäkin vien pelakuut ulos, johan sitä on tässä monta päivää meinattu tehdä! Tulipa kaunis senkkinurkkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käyttää hyödyksi ne päivät kun mies on muualla, saa rauhassa siivota ja sisustaa (ja sotkea :D) Tänään onkin aurinkoista, tuli taas tunne : ihana kesä <3

   Poista
 2. Voi miten aina ihailen noita kissoja ne on joka kerta hengessä mukana.
  Täällä meillä on aina kesäisin joka torstai torilla takakontti kirppis, sinne saa mennä myymään omia tavaroita ja ajattelin jos ensi viikon torstaina menisin..pääsisi noista ylimääräisistä tavaroista eroon, mukavaa ja pirteää keskiviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on kyllä niin hauskoja...Hipsu meillä varsinkin on se joka mun kanssa haluu joka hommassa mukana :) Ja käy mukana koiran pissatus-lenkilläkin, Rasmuskin kyllä välillä.
   Aina sitä toivoo, et pääsis eroon ylimääräisistä, mut en tiedä pääseekö...tai siis pääsee kyllä kun vie ne kierrätykseen, mut kun tarveis mielellään vähän rahaakin :)

   Poista
 3. ♥ ihania virkkauksia! Aurinkoa Sesselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo värit on kivat noissa ruuduissa :) Kivaa päivää sinullekin <3

   Poista
 4. Heh - Rasmus on niin aatellut sinua auttaa =)
  Voi kun tuli kiva tuosta senkki-kokonaisuudesta - tosi kiva - peili sopii ihan täydellisesti. Tuohon on mukava laitella erilaisia asetelmia. On ollut urakkaa sinulla ja toivotaan, että myyntiäkin sinulla on!!
  Mummoneliöitten virkkuu on muuten hauskaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aatteles, kun on melkein ilmainen nurkkaus :) Senkki tuli tämän talon mukana, peili siis kirpulla oli alennettu kahteen euroon, sydämistä yksi kiertsistä pikkurahalla, yksi saatu ja yksi itse tehty, ruusutaulu kehykset kirpulta + iso ruusukortti ostettu, lamppu kiertsistä ja kello on pojan.Liinakin on jotain kirppisjuttua, pieni ruusuvati ja enkelijuttu kierrätyksestä myös. Ja kaikki muut peiliä lukuunottamatta olivat jo valmiina ...

   Poista
 5. Kyllä on hieno muutos...peili on, kuin olisi aina kuulunut tuohon..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin sen sopivan tuohon ja niin se kävikin :)

   Poista
 6. Kissat ja koirat on parhaita!!!! ♥

  Sinulla kun on taito hyppysissä ja taiteellinen silmä, niin kaunista syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saretska <3 Eläimet on niin kivoja, vaik kyllä ne joskus osaa olla ärsyttäviäkin..

   Poista
 7. Sitä on aina pakko ihmetellä noita kissoja kun ne muina miehinä makoilee mitä kauheimmissa paikoissa. Aattele jos olis pudonnu tosta (ihanan väriseltä) kaiteelta! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pidän peukkuja että ruppee kauppa käymään kirppiksellä.

   Poista
  2. Kiitos Maija peukutuksesta <3 Ei sitä enää paljo osaa kissojen puolesta pelätä, kun on niitä seurannut...paitsi kyllä, kun vinttikamarin siivouksessa laitoin ikkunan auki ja molemmat kissat yritti vuoronperään siitä ulos, niin silloin en kyllä päästänyt, vaan laitoin suosiolla ikkunan kiinni. Ehkä ne kuitenkin oisivat vaan tyynesti menneet palotikkaita alas ja loppumatkan hypänneet, kun ne muutenkin kiipeilee muilla tikapuilla :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)