Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Tavaran penkomista...sitä se on nyt ollut. Kirppistavaroita etsitty omista rojuista sekä saatu iso kasa kirppistavaraa tuttavilta. Niitä lajiteltu, hinnoiteltu ja viety kirppikselle. Nihkeästi lähtenyt kauppa käyntiin, kun muutama päivä mennyt, mutta nythän on viikonloppu ja varmaan tänäänkin pyörinyt asiakkaita enemmän kuin aiemmin.


Ekalla kerralla kun vein tavaroita, niin tuli tehtyä itsekin pienet ostokset :)
Kolme punapallollista lasia (joista tulee nuoruus mieleen, meillä oli lapsuuskodissani punapallolliset lasit silloin kun olin teini-ikäinen) 40 senttiä kpl. Pinkki suojaruukku 0,20 e ja violetit pitsi-nilkkasukat 0,50 e. Eli edullisia olivat onneksi kaikki ja tulevat kyllä käyttöön :)


Itse en noin halvoissa hinnoissa ole pitäytynyt, mutta jos kauppa ei rupea käymään, niin pakko kai se on sitten alentaa..
Mitäs muuta...valokuvia olen vähän ottanut, sekä eläimistä että pihalta.


Tässä sudenkorento jonka pelastin yhtenä päivänä ämpärin pohjalta vesitilkasta, ei liikkunut mihinkään sieltä eikä myöskään kädessä, vähän vain märkiä siipiään värisytti...loppujen lopuksi pistin korennon silkkikukan oksalle, siitä se oli sitten kadonnut.Tässä Hipsu-kisu "hoitaa" Rasmusta, nuollaan, jyystetään hellästi toisen turkkia.......kunnes se menee painimiseksi :)


Tänä aamuna minua huvitti, kun huomasin, että tuolilla oli ilmeisesti jalat palellut yöllä, kun se oli laittanut mun tossut jalkaansa :D Tämä oli siis ihan aito tilanne, ei mikään lavastus.

(Selitys sille oli kyllä varmaan se, että kun olin jättänyt tossuni tietokonetuolin alle, niin mies oli illalla koneella käydessään siirtänyt tuolia ja ilmeisesti myös potkaissut toista tossua, jolloin ne olivat jääneet tuolinjalkojen alle).Tylsän proosallista!


Tänään olimme miehen kanssa avioliitto-päivillä, hyvää opetusta aiheesta. Ettei totuus unohtuisi :)
Eipä muuta nyt, ulkona on kaunis, vähän tuulinen ilta.


6 kommenttia:

 1. Ihania kissa kuvia..ja hauska juttu noi tossut :)
  Kivoja löytöjä kirpputorilta..meillä on torstaisin peräkontti kirppis torilla sinne saa mennä ilmaiseksi myymään omia tavaroita..täytyykin mennä joku ilta yrittämään saisiko mitään myytyä.. Mukavaa sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä päinkin on joku ilmainenkin paikka (siis esim jossain liikkeen pihassa), mutta kun niissä ei oikein käy kauppa, niin ajattelin jos paremmin tuolla pöytä-kirppiksellä, kun siellä liikkuu porukkaa ja tavarat saa olla esillä pitempään...ans kattoo nyt, miten käy.. Iloista maanantaita :)

   Poista
 2. Niin suloisia kuvia, varsinkin kisuista : ) Kyllähän se tuoli on halunnut ihan itse testata, miltä tossut tuntuu : D
  Tuollaisia pallolaseja maalailtiin itsekin lasimaaleilla kouluaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisut on ihania <3 Mukavaa maanantaita!

   Poista
 3. Ihanaa värikästä olet löytänyt ja onnea omalle myynnille!
  Hauska tuo tuoli tossuineen ja ihanat on teidän karvaset kaverukset siellä<3

  VastaaPoista
 4. Halpaa ja hyvää :) Lisää värikästä on uudessa postauksessa...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)