Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kaikenlaista


Olen tässä pari päivää ollut lastenvahtina, ei työ-työssä nyt, vaan ensin lapsenlapsia hoitamassa ja sitten tuttavien lasten vahtina.Se oli eilen. Aamulla 9:ksi mentiin ja oltiin puol 11:sta asti illalla, mies oli tuolla mun seurana.Ja piti seuraa myös esimerkiksi heidän kahdelle koiralle, joista tässä nuorempi koisaa hänen vatsallaan :)


Palkkaakin saatiin ja tuliaisia Virosta. Niinpä on tullut syötyä virolaista metvurstia, savujuustoa ja ihanaa suklaakakkua.Työ-töitä ei ole nyt ollutkaan, niinköhän alkoi jo kesätauko mulla...


Tänään hinnoittelin keräämiäni kiertoon meneviä tavaroita ja etsin myös lisää, koska otin kirppispöydän huomisesta alkaen.
Siis aamulla kaupunkiiin ja kirppispöytää laittamaan. Toivottavasti kauppa kävisi, hinnat ei ainakaan päätä huimaa :)

Kuuma on, vaikka on jo ilta ja saunassakin aiemmin käytiin ja sen jälkeen käytin koiria ulkona, siellä oli yllättäen tullut paljon hyttysiä :( Varsinkin tuolla jokivarressa. Siellä oli myös valtava etana, varmaan joku kymmensenttinen, köllötteli maassa makaavan puun kyljellä, iso ja musta.(Ei ollut kännykameraa mukana).


Tällainen linnunpesä on meiän ulkovarastossa, kenenkähän lienee...vai onko lintu hyljännyt sen kun ainahan siellä me joudumme käymään.

Hyvää yötä! Huomiseksikin on luvattu hellettä.

4 kommenttia:

 1. Ajattele positiivisesti, kun ei ole töitä, niin silloin on KESÄLOMA =D Kyllä kirpparipöydän laittamisessa on ihan tarpeeksi hommaa näin kesällä ja onneksi turistit on ostopäällä näin alkukesästä. Nyt on paras aika päästä eroon kaikenlaisesta krääsästä =) Minäkin yritän pitää kirpparipöytää ainakin koko kesäkuun ja heinäkuun alun. Halvalla kun myy, niin jää jotain käteenkin ja koti käy siistimmäksi =D

  VastaaPoista
 2. Niin, tänään mulla olikin ihan loma-fiilis, kun kävelin kirppikseltä kaupungin keskustaan ja söin jäätelöä samalla :) Tuntui, ettei ole stressiä mailla halmeilla :D

  VastaaPoista
 3. Kirppispöydälle löytyy aina vietävää ja kun hinta on sopiva kauppakin käy, jos vaan ihmisiä on liikkeellä helteistä huolimatta. Viron tuliaisista savujuusto on herkkuani, nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä tavaraa riittää :) Ja onneks nyt on aikaa penkoa tavaroita, kun on lomaa :D

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)