Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 26. kesäkuuta 2014

Aikainen lintu...

...nappaa madon, vai miten se nyt olikaan :)


Heräsin jo neljältä, enkä saanut enää nukuttua, kun oli niin nälkä...piti nousta puurolle, leivälle ja kahville. Nyt on kupu ravittu, lääkkeet otettu ja Sanaa luettu.Viideltä siis olin noussut sängystä, kun en jaksanut enää unta yrittää.
Illalla oltiin ystävillä kylässä, niin iltakahvi häiritsi silloinkin unen saantia ja ikävät ajatukset vaan pyörivät päässä.
Mulla on yleensä stressin merkki se jos alan heräilemään neljän maissa, kun normaalisti nukun hyvin ja pitkään.
Työpäivinä se oli ärsyttävää, kun yritti saada uudestaan unta ja just kun oli nukahtanut kello soi :(
Onneksi nyt on loma, vaikka palkatonkin sellainen.Eilen illalla tulimme 9n maissa vierailulta, niin lähdimme koirien ja kissojen kanssa kävelemään naapuri-hevosten luo. Miehellä oli mukana leipää, joita antoi hevosille.Busse(joka kerrankin oli jaksanut lähteä mukaan) jäi hänen kanssaan hevosten luo. Minä, Elmo (joka pelkää hevosia), Hipsu ja Rasmus kävimme joen rannassa, missä on tämän kulmakunnan uintipaikka ja vanha sauna.
Sauna parka, vähän näyttää jo rapistuneelta, en tiedä käyttääkö kukaan sitä nykyisin.Ovi siellä oli selällään, eli apposen auki.

Eläimet tutustuivat alueeseen.

Hipsu


Rasmus


Elmo

Elmo kävi myös joessa vilvoittelemassa...niinkuin ei olisi tarpeeksi vilpoisaa muutenkin.Rannasta takaisin tultuamme mies ja Busse olivat jo lähteneet kotiin päin kävelemään, mutta hevoset tulivat laitumen reunaan katsomaan meitä :)

Ulkona on pilvistä.Mieskin vielä nukkuu, kerran näinkin päin, yleensä hän on se joka "herää kukonlaulun aikaan".
Toivottavasti tästä tulee hyvä päivä!

15 kommenttia:

 1. Lomalla tuli herättyä vapaaehtoisesti aikasin. Miks aikasi töihin herääminen on niin takkusta. Millään ei vihtis nousta sängystä. Se on varmaan joku psykologinen juttu :). Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen aamu-uninen, niin en kyllä normaalisti vapaaehtoisesti nouse aikaisin...muuta kuin tällaisissa tilanteissa kun ei kertakaikkiaan saa uudestaan unta.
   Tänään on ollutkin vähän parempi ilma, mikä on ollut kiva!

   Poista
 2. Onpa kivat kuvat eilisen iltalenkkinne varrelta ja lenkkikavereistanne. Ihana kun kissatkin pysyivät seurassanne.
  Toivottavasti sinulla on ollut hyvä päivä - uskon että on ollut.
  Itselläni on kokemusta varhaisista heräämisistä, mikä oli harvinaista kun olen ollut aamu-uninen. Stressiin liittyivät. Synkeät ajatukset valtasivat mielen. Nyt on ollut helpompaa. Olen saanut apua mm Psalmeista ja sitten eri kirjoista, joissa on lohduttavia ja rohkaisevia tekstejä. Yksi pieni mutta paksuhko ja nätti kirja, on sellainen ja jonka löysin kirjastosta: Sarah Young Jeesus tänään (kustantaja Kuva ja Sana, Otavan kirjapaino 2013). Luen sitä joka päivä väh. kerran. Lyhyitä lukuja, mutta niin sopivat tilanteisiini päivittäin.

  VastaaPoista
 3. Yritin äsken laittaa pitkän kommentin, mutta millään ei kone suostunut sitä julkaisemaan...en jaksa enää uudestaan, mutta kiitos kommentista Kirsti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kurja tunne kun kaikki häviää. Minulle on joskus käynyt samoin. Ei sitä todellakaan jaksa uudestaan kirjoittaa, eikä sitä paitsi muistaisikaan.

   Poista
 4. Niin voi ollakin stressin merkki, mulla herätti silloin jo ½kolmelta, ja nukkumaan pääsin vasta, tai nukuin klo 24:n jälkeen.Nykyisin herään klo 6, vaikka sais nukkuu 7:ään. Saa nyt nähä miten viikonloppuna nukuttaa, kun on eka vkl työviikon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti työviikkosi meni hyvin :)

   Poista
 5. Useasti minullakin on niin ettei saa nukuttua. kyllä teidän eläimet näyttävät olevan tosi ihania kaikki. Mukavaa ja siunattua lomaa sulle.

  VastaaPoista
 6. Tunnistan kyllä hyvin tuon tunteen kun juuri kun ehtii nukahtaa, pitäisikin jo nousta! Mutta vapaaehtoisesti minua ei sängystä ylös vielä klo 5 saa - ei vaikka uni ei maittaisikaan;) Toivottavasti stressit hellittävät♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Nuorimmaisen asioita olen murehtinut ja omia raha-asioita...

   Poista
 7. Minä herään usein liian aikaisin enkä saa enää kiinni unenpäästä. Vaihdan toiseen petiin. Vanhassa sohvassa on kuin turvallisessa pesässä ja nukahdan yleensä alta aikayksikön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joskus käynyt myös noin, että olen vaihtanut sohvalle ja sitten olen nukahtanut uudestaan...jopa tuolla kahden istuttavalla sohvalla :)

   Poista
 8. Aika hauska kulkue teittiä lähtee lenkille. :-D
  Meki poimittiin äSsän kans kukkia ja Putte tuli mukaan, oli hauskaa kun se pörhisteli pyöräilijöille, pyöri meijän ympärillä naukuen ja hyppi pusikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan sellanen sekalainen sirkusseurue :) Tuolla kokoonpanolla ei voida kyllä kävellä kuin tolla pikkutiellä tai metsässä..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)