Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun jälkeen (?)

Joko saa sanoa joulun jälkeen...vielähän sitä varsinaista joulua on 4 ja puoli tuntia...

"Onneksi" alkaa arki, niin voi ehkä vähän levätäkin :) No, ei vaiskaan, mutta on kyllä toisaalta touhua riittänyt joulunkin.

Aattona oli "lapsukaiset" (joihin kuuluu lapset ja lapsenlapset, iältään 2,5:sta 36 vuoteen) meillä. Juotiin joulukahvit ja pelattiin pelejä, minäkin yhden pelin. Oli puhetta ja naurua, ihan kuin ennen vanhaan...
Jossain välissä sitten lähtivät vanhin tytär ja lapsenlapset sekä keskimmäinen tytär omien rakkaiden miekkostensa luo.
Me loput jäimme viettämään joulua meille.
Nuoriso pelasi edelleen pelejä, me kävimme joulusaunassa miehen kanssa, tällä kertaa ei ollut muita saunaan halukkaita.
Sen jälkeen oli vuorossa jouluateria, lahjojen jako sekä vähän myöhemmin kahvit.
Miehen kanssa katsottiin Joulutarina-elokuva ja sen jälkeen menimme kahdestaan yömessuun lähi-kirkkoon.Nuoriso viihtyi Monopoli-pelin ja suklaan parissa :)
Juuri ja juuri saatiin mahtumaan makuupaikat kolmelle yövieraallellemme eli kahdelle pojalle ja nuorimmalle tytölle.


Joulupäivänä veimme puolen päivän maissa lapset kaupunkiin ja sitten tulikin soitto, josko voisimme auttaa joulupussien viemisessä alkoholisteille, yksi ystävämme oli tekemässä heille ruokapusseja, mutta kyytiä puuttui.. No, olimmehan vielä sopivasti kaupungissa, niin läksimme hänelle seuraksi ja avuksi.

Sen reissun jälkeen olikin jo taas kiire, sillä olimme iltapäivällä lupautuneet menemään vt.pastorimme mukaan viemään seurakunnan lahjan srk:n vanhimmalle jäsenelle, joka asuu vanhainkodissa ja täytti 90 vuotta. Lisäksi saimme mukaan vielä yhden seurakuntalaisen.
Siellä saimme kahvit ja aikaa meni pari tuntia.


Ilta menikin leppoisasti tv:tä katsellen ja lukien. Aamulla oli herätys 6,30, kun olimme tänään menossa kyläreissulle kaksien ystävien luo vähän kauemmaksi. Tapaninajelulle :)Mies ei ollut saanut juurikaan nukuttua ja itsekin olin aamulla ihan "sekaisin", kun kello soi ja tuntui että olisi niin väsyttänyt vielä.


Kahdeksan jälkeen pääsimme matkaan ja kävimme ensin Minttuliinilla ja hänen miehellään ja sen jälkeen toisella ystävä-pariskunnalla, heillä oli myös yksi heidän aikuisista tytöistään sekä ihana vanha Puppe-koira.
Oli jo ilta, kun olimme jälleen kotona.Tosi pimeä päivä oli, joten meni ihan mukavasti kyläillessä ja jutellessa.


Mun pitäs käydä Kelassa, mutta en vielä tiedä haluanko huomenna lähteä kaupunkiin, mielellään voisin jo olla kotonakin.Toisaalta mies menee varmaan käymään kaupungissa huomenna, niin siinä samallahan sinne pääsisin. No, katsotaan nyt.Onneksi on lomaa, niin kyllä tässä kerkiää vielä levätäkin :D


Mukavaa joulun jälkeistä elämää myös!6 kommenttia:

  1. No onpas siellä ollut menoa! Mutta jospa nyt saat hieman hölläillä. Olet sen ansainnut;) Mukavaa loppuvuotta Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Vilinää vilskettä,.... niinhän sitä laulussakin lauletaa.
    Aina tekijälle touhua riittää.

    Leppoisia välipäiviä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)