Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulun saldo +2 kg ja pari mustelmaa...

Ulkona sataa vettä, ei liene yllätys kenellekkään, ainakaan täällä eteläisessä Suomessa.
Onneksi sain itsestäni irti sen verran eilen, että kävin silloin sauva-lenkillä.Silloinkin alkoi sataa vettä matkalla, mutta lähtiessä ei satanut, joten en viitsinyt takaisinkaan kääntyä. Täytyy sanoa, että onneksi, pari kiloa on nimittäin tullut jouluna lisää...eli on siis herkuteltu olan takaa.


"Oma vika, kuka käski olla sika" tuli joskus kuulemani sanonta mieleen :D
Äskenkin tuli juotua kahvimukilliset kera joulutortun ja pojalta saatujen Fani-palojen.Mies oli joskus vuosi sitten tehnyt puusta ns. jätkänkynttilöitä ja laittoi eilen ensimmäiset palamaan.

Minä törppö menin pimeässä katsomaan sitä lähempää ja en sisävalojen jälkeen nähnyt yhtään mitään, niinpä kupsahdin nurin kun törmäsin grilliin pimeässä...onneksi ei pahemmin sattunut. Aamulla sitten kuvasin tämän "seija-myrskyn" tuhoja ikkunasta :D Voi-voi sentään! Nyt on isäntä pistänyt jo tiilet takaisin järjestykseen.Tässä kuvaa joulun punavalkoisesta keittiöstä ja uudesta vahakankaasta :) Ihminen on joskus pienestäkin iloinen.
Aamulla iloitsin myös siitä, kun tiskikone pesi astioita puolestani vieressä...kiitos toissa kevään keittiöremontin ja sen tekijän!
Kun muuten olen ollut vähän myrtsinä tästä asunnosta viime aikoina, on tullut sellanen kielteinen vire ja ruvennut ärsyttämään kun on ahdasta ja joka paikkaan pitkä matka täällä...niin nyt päätin taas alkaa ruveta ajattelemaan positiivisemmin...Tässä muuten joulun iloisempaa saldoa...eli ihanaa muistamista :)

Hyvää välipäivä-lauantaita!
7 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö teillä.
  Kiitos samoin sinne teille hyviä vuoden viimeisiä päiviä.

  VastaaPoista
 2. Jos olis lunta, niin et olis varmaan törmänny grilliin. Tuntuu ettei tuala ulkona nää mittään ees ottalampun valosa. Kyl on synkkää. Mut teillä on nätti keittiö, ihanasti noi kortitki tossa ikkunalla. :-)

  VastaaPoista
 3. ♥ihana korttikokoelma! Hyvää sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että pian tulee lunta ja valo lisääntyy sen myötä! :) Mukavia tämän vuoden viimeisiä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ystävät :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on joulun tunnelmaa keittiössä! :) Ja kiva idea laittaa kortit esiin tuo pyykkinauha.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)