Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 31. joulukuuta 2013

Muisteluja


Minä tuossa alempana muistelin lapsuus aikojani, kun muut ovat muistelleet tätä vuotta :)Se johtui vaan siitä kun runo pukkasi yht äkkiä päähän ja tuli sitten kuvattua tuo lapsuuskuva myös mukaan.Vaikka ei punaisen tuvan portailta olekaan, vaan samaisen tuvan puutarha-aidan vierestä.


Kohta tulee Sydämen asialla, siinä en ainakaan ole mihinkään muuttunut, etten sitä tahtoisi katsoa.Talletan tämän nyt vain ja katsotaan vieläkö ehdin tätä jatkaa tämän vuoden puolella :)


TammikuuNo niin, nyt on Sydämen asialla katsottu ja kerkiän tässä hetken muistella tätä vuotta.
Tammikuussa olin työttömänä, eikä mitään erikoista tainnut tapahtua, kun ei minkäänlaista mielikuvaa ole..
Helmikuussa sitten hain ja aloitin sijaisuudet päiväkodeissa.Helmikuun alussa haettiin myös nuorimmaiselle kissanpentu, josta tuli Oliver nimeltään.Tosin hän jo silloin asui omassa kämpässään.

Helmikuu OliverMaalis-huhtikuu
Maaliskuustakaan ei ole suurempia muistikuvia, miksi olisikaan kun enimmäkseenhän mun elämä on normaalia arkea, työtä ja vapaata vuoronperään ja pennin venyttämistä...Miehellä oli pääsiäisnäytelmät harjoituksineen maaliskuussa.
Huhtikuussa alkoi vihdoin kevät tulla ja pieniä pälviä ilmestyi pihaan, kuten muistatte kevät oli vähän myöhässä, mutta kun vihdoin alkoi kunnolla tulla kevät, niin sitten se tulikin rytinällä. Lapsenlapsia olin hoitamassa, kun vanhempansa olivat 10-vuotis hääpäivämatkalla Espanjassa.


Touko-kesäToukokuussa itselle tuli taas vuosi lisää ja touko-kesä-kuussa keskimmäinen tyttö otti heille kaksi kissaa.Kesäkuussa oli vielä muutama päivä töitä ja sitten alkoi melkein koko kesän työttömyys, kesä tosin meni mukavasti pihalla ja kotona.


Heinäkuussa kävimme Suomenlinnassa, joka olikin ainoa kesälomareissu.
Elo, syys, lokakuu
Elokuussa alkoi taas työt pikkuhiljaa, ystävä pariskunnalle tuli ero, joka oli todella ikävää...Syyskuussa myin tavaraa, ja ostinkin jotain, nettikirppiksellä.Viimeiset kasvimaan tuotokset nostin ylös maasta.

Lokakuussa oli ensimmäinen hengellinen tilaisuus kylätalolla.Lokakuussa myös meidän makuuhuone muutti alas, miehen kipeän jalan takia, ja mun "työhuone" muutti vuorostaan yläkertaan.

Marraskuu ja joulukuu menivät samalla painolla kuin muutkin.Siinähän se vuosi hujahti ilman mitään ihmeempiä vastoinkäymisiä (josta pitää tietysti olla kiitollinen) ja samoin myös ilman mitään suurempia hyviä kokemuksiakaan.
Tuosta työstä olen ollut ihan iloinen kuitenkin, vaikka välillä väsynytkin, mutta lapset aina kuitenkin jotenkin piristää töissäkin :)Mutta toivotaan, että ensi vuosikin menisi yhtä hyvin kuitenkin!


Hyvää ensi vuotta teille kaikille, jotka täällä poikkeatte! Tapaamisiin blogistaniassa :D

20 kommenttia:

 1. Vaikka välillä näyttää synkältäkin, toivotaan kuitenkin vielä parempaa uutta vuotta. Hyvää sopua ja terveyttä kun riittäs, niin siinähän sitä, eikä lisä- rahakaan olis pahitteeksi. Mukavaa vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, toivotaan...sinulle myös Emilie!

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta, Sesse! On ilo elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Villiviini! Sen kun aina muistaisikin, että on Ilo elää :D

   Poista
 4. Hyvää alkanutta vuotta sinulle!
  Todella hieno kuva touko/kesäkuussa, missä koirulit ovat voikukkapellossa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Tuo on oikeastaan voikukka-tie, eli tuo alue mikä on voikukkaa on pieni peltotie joen rantaan :)

   Poista
 5. Mukava viime vuosi, toivotan yhtä hyvää ellei parempaakin uutta vuotta! :-)

  VastaaPoista
 6. Sesse, oli kiva lukea tämä, juuri sitä oikeaa elämää!:)
  Olen itsekin ollut elämässäni paljon pätkätyöläisenä, tiedän siis nuo jutut...Tällä hetkellä mulla on kylläkin jo ihan kiva vakkaripaikka ja siitä olen tuonne ylöspäin hyvin kiitollinen!:) Täällä sairastetaan kans jalkaa, lääkärikäynti vielä odottaa, katotaan, mitä hän sit sanoo, mutta nyt linkataan ja ON kyllä kipeä jos joutuu paljon kävelään tai seisomaan:(
  Tänään on silti leivottu ja syöty vielä ne riispuurotkin kiisselin kera, kuunneltu presidentin uuden vuoden puhe ja mies vienyt tytön kans saunasat kiukaan pois, remppa alkaa...

  Toivotan sinulle oiken hyvää alkanutta vuotta, siunauksien kera!♥

  Halaten, Marikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marikki, samoin sinulle! Paranemista jalallesi! Mies on jonossa ensin ortopedille ja sitten varmaan leikkaukseen.On pitkät jonot nyt.Onneksi pystyy kuitenkin kävelemään, ei kylläkään kovin nopeasti, joten minä olen joutunut sauva-lenkit hoitamaan yksin...:)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)