Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 25. lokakuuta 2024

Perjantaita

 Perjantai ja siivous päivä. Nyt on siivous tehty. Isäntä menee aina perjantaina kaupunkiin niin saa rauhassa siivota. En vaan muistanut laittaa vessojen (ylä- ja alakerran siivouksessa) hanskoja alussa, kun tuo pesuaine on aika vahvaa, mutta nyt olen laittanut useamman kerroksen rasvaa ja toivon ettei tule mitään ihottumaa. Mullahan oli vuosia sitten kädet tosi huonossa kunnossa, kunnes Jumala paransi ne rukouksessa, kun seurakunnan paimen rukoili  niiden puolesta. Kiitos Herralle! Seurakunnan pastori pariskunta on nyt ollut ulkomailla vierailulla hengellisillä matkoilla. En tiedä joko tulevat seurakuntaan. Meillä oli vintissä ollut hiiri/ tai hiiriä , oli silputtu pahvilaatikkoa, isäntä vei sinne ansoja niille. Oli jättänyt ne riviin lattialle, minä silloin ajattelin , että toivottavasti ei tule itsellä astuttua sellaiseen, no tänään se tapahtui, onneksi vain villa sukan kärki jäi ansaan. Ehkä käyn laittamassa niitä vähän eri järjestykseen, kun mulla kuitenkin on sieltä haettavaa milloin mitäkin. Mutta tällaista tänään.Heippa!

6 kommenttia:

  1. Se onkin paha, jos itse astuu hiirenloukkuun 😄 Meilläkin oli vähän aikaa sitten kellarissa hiiri tai myyrä. Kyllä säikähdin, kun se juoksi nenän edestä! Sepä ihanaa, että olet saanut kokea käsien paranemisen rukouksen kautta 🙏 Saisipa itsekin joskus kokea jotain sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herra on voimallinen tekemään ihmeitä! t.Sesse

      Poista
  2. Rukouksen voima on suuri. Viime vuonna mieheni joutui teho-osastolle verenmyrkytyksen vuoksi. Toivoa ei juuri annettu, tilanne oli aika toivoton. Silloin pitkästä aikaa rukoilin Jumalaa sydämeni koko tuskasta.
    Myöhemmin kuulin, että eräs Ystäväni oli myös rukoillut. Mieheni toipui kuin ihmeen kaupalla.t.Silja

    VastaaPoista
  3. Voi ei, että jäit itse ansaan! Onneksi ei sattunut kuin villasukalle.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)