Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 13. lokakuuta 2024

No niin, taas pelaa..

 Kiitos tyttären! Eipä tässä mitään erikoista ole tapahtunutkaan. Itselleni vaan ärsyynnyn välillä kun en kaikkea muista.. Muuten on mennyt ihan hyvin. Tänään käytiin kirkossa sunnuntain tapaan, ja sen jälkeen kaupassa. Isäntä meni taas sähly peliin.  Äsken kävin Minin kanssa pissa lenkillä, ja  Rasmus kissakin tuli mukaan. Molemmat saivat nyt ruokaa. Syksy on tullut ja Minillä juoksu-aika. Aika pitkään tuo juoksu aika tuntuu kestävänkin. Luulisi tuon kohta loppuvan. Mitäs teille kuuluu?  Tytär auttoi mua saamaan blogin toimimaan. Tosin hänkin joutui ottamaan puhelun siskon miehelle. Onneksi suvussa on yksi tietokone nero. Sellaiset ovat hyviä olemassa. Syksy on tosiaan tullut, kesä kalusteita ulkoa vietiin isännän kanssa suojaan yhtenä päivänä. Tällaista hiljais eloahan tämä pää asiassa on, vaikka toisaalta on menojakin. Parin päivän päästä on sellainen pienois näytelmä ruokailun alussa seurakunta talolla, missä olemme mukana. Nyt taitaa isäntä tulla kotiin kun auton valot tulivat...ja Minikin jo haukkuu. Hei vain!

4 kommenttia:

  1. Olipa hyvä kun sait taas blogin toimimaan. Ehdin jo ihmetellä, kun oli vähän pidempi väli, että oli sulta tekstiä. Kiva kun sullakin on nyt rooli pienoisnäytelmässä. Voi kun pääsisin joskus tapaamaan sua.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun sait blogin toimimaan. On se kyllä hyvä kun joku suvussa ymmärtää tietokoneista. Minullakin pitäisi olla lähipiirissä joku sellainen. Se näytelmä kuulostaa kivalta.

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että blogin kirjoittaminen taas sujuu. Minulle tulisi varmasti isompikin kriisi, jos se ei onnistuisi noin pitkään aikaan :-D
    Näytelmä kuulostaa mukavalta. Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanista kommenteista !

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)