Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 14. tammikuuta 2024

Vaikeuksia toisen perään

 Hyvää iltaa! Kaikenlaista harmia tässä on ollut, onneksi tyttäreni auttoi, ja saatiin taas pelittämään tämä tietokone. Ihan tytön ansiota, että tässä saa kirjoitella tänne.Hän myös  auttoi  laskujen maksussa, ja onneksi oli kuitenkin rahaa.

Isäntä lähti sählyä pelaamaan. Kaikenlaista vastustusta on ollut.. ja itsellä ahdistusta kaikesta, kun ei päässyt nettiin,  ja laskut maksamatta, kun ei päässyt koneelle. Nyt on onneksi helpottanut.

Itsellä on nivelsiteet olleet kipeät, ja vieläkin saa varovasti kulkea.

Masennusta ollut jonkun verran kaikkien vastustusten takia. 

Ja sitä ennen vielä jäätyi putket... ja nytkin se on vaarana, kun myöhemmin on luvattu taas  kylmää.

Muisti on itsellä pätkinyt aika paljon. Vasta loppukuusta pääsee lääkäriin. Vaikka luultavasti sieltä tulee vaan huonoja uutisia. Seurakunnassa perjantaina olin rukouspalvelussa ja itkin kuin vesiputous.

Mutta eihän näille mitään voi, vastaan on otettava mitä annetaan.

Mutta eihän näille mitään voi, on vaan toivottava, että kaikki menisi edes jotenkuten  hyvin. Mutta saa muistaa rukouksin.

Parempaa teille!

12 kommenttia:

  1. Toivon ja luotan siihen, että paremmat ajat ovat edessä kaikin puolin. Tietokoneiden kanssa on välillä hankaluuksia, mutta onneksi on heitä, jotka osaavat auttaa. Minä odotan, että päivän valoisa aika pitenee. Se tuo hyvän mielen ja virkeyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan taas kaikin puolin parempaa, ettei enempää vastuksia tulisi..huoh.. Sinne myös parempaa :)

      Poista
  2. No niin tuntuu menevän huonosti tällä hetkellä täälläkin. Ensin hajosi pyykkikone, pakko ostaa uusi. Sitten sekosi televisio, onneksi tytär oli kylässä ja sai senkorjattua. Kolmanneksi suuhun tuli niin paha tulehdus että pakko oli lopulta mennä kaupunkiin päivystävälle lääkärille ja kolme etuhammasta kiskoi pois. Vaan kaikkihan ainkin minulle tapahtuu kolmen jaksoissa, jospa nyt sitten tulee kolme hyvää. Ainakin saan sanoa hyvästit ensi kesän lomamatkalle, vaivalla säästämäni rahat on nyt käytettävä muuhun. Toivotaan käännettä parempaan sinullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, vastuksia sinullakin. Yritetään jaksaa...

      Poista
  3. Vaikka välillä on koettelemuksia, kuitenkin kaikki voi korjaantua, toivotaan niin. Onneksi et ole yksin...
    Pakkaset ja liukkaudet, kun pitää varoa kulkiessa ym, tekee vaan lisää vaivoja. Ainakin mulla on nivelissä kipuja enemmän.
    Toivotaan ettei taas tulisi kuitenkaan hirmupakkasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä taitaa tullakin vanhojen blogi, mutta tällä mennään.

      Poista
  4. Voimia siihen kaikkeen mitä on meneillään! Onneksi sait avun siihen tietsikkajuttuun. Meilläkin nuorempi väki auttanut näissä tämmöisissä.

    VastaaPoista
  5. Kyllä tietokoneen toimimattomuus aiheuttaa suurta ahdistusta, kun sillä hoituu nykyään kaikki. Toivottavasti jatkossakin, ja toivon myös terveydellesi hyvää ja hyviä uutisia. Onneksi on seuraa, jossa saat itkeä kuin vesiputous, se on iso juttu.

    VastaaPoista
  6. Se itku oli tarpeen, eikös se itku ole puhdistavaa.

    VastaaPoista
  7. Taidan tietää tuon tuskaisen tunteen kun netti jumittuu , ei saa asioita sillä hoidettua. Samoin on kun muisti pätkii.
    Itse sain just pari vakavaa diagnoosia ja ne lääkitykset niihin pelottaa ja miten kalliita ovat ja millaiset sivu vaikutukset ym niissä on.
    Kyllä totta sanoit siitä että kaikki vain on vastaan otettava mitä annetaan mutta kyllä nää liikaa masentaa ja unta ei saa.
    Toisaalta eikö sitä sanonta kuulu että kelleen ei raskaampaa taakkaa anneta kuin jaksaa kantaa ...
    Jaksamista ja tsemppiä meille kaikille......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkihan ne on vastaan otettava, niinkuin laulussa sanotaan , mitä ylhäältä annetaan, voimia tosiaan meille kaikille!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)