Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. tammikuuta 2024

Kyllä on kylmä..

..istun toppatakki päällä kirjoittamassa , vähän turhan kylmäksi muuttui tuo sää. Eilen oltiin seurakunnan toisessa pisteessä viettämässä vuoden viimeistä päivää.

Ihan hyvin meni se, mutta kotiin tultua oli ikävä yllätys, kun Mini oli pissannut lattialle, oli varmaan pelännyt paukkuja. Oli reppana vielä mennyt kylmään eteiseen pissalle ja se pissa oli jäätynyt hileeksi lattialle. Voi raukkaa, eikä se siihen loppunut, kun alkoi paukuttelut ulkona, niin pelkäsi kovasti. Änkesi meidän sänkyyn  ja peloissaan läähätti.

Mutta nyt on kaikki taas Minillä hyvin. Kyllä on ikävää kun ihmisten pitää paukutella.

Rasmus-kisu on nykyisin myös paljon alakerrassa,ei enää niin pelkää Miniä. Aiemmin oli enimmäkseen yläkerrassa. Rasmus ei ollut paukuista minään, tyynenä vaan makasi myös meidän sängyssä. Vähän oli ahdasta, kun kaikki oltiin samassa sängyssä.. ) Jossain vaiheessa nukahdin.

Onneksi uusi vuosi on vaan kerran vuodessa.

Komean näköinen sää on, mutta tosiaan turhan kylmä.



Kuva vanha.

6 kommenttia:

  1. Raketit ovat niin tyhmiä ja turhia. Teillä oli ainakin sängyssä lämmin, kun olitte kaikki siellä :-D
    Saisi tosiaan pikkuisen lämmetä, uskotaan vähemmästäkin, että on talvi.

    VastaaPoista
  2. Meidänkin piti poika viedä aiottua aiemmin kotiinsa, kun oli odotettavissa nämä kovat pakkaset. Saatiin ajella vään pienemmissä pakkasissa, auto on kuin jääkaapissa istuisi, kun lämmityslaite kykenee pitämään lasia sulana, mutta ei lämmittämään kyytiläisiä.

    VastaaPoista
  3. Niin on viiltävän kylmää! Vaatetta päälle vaan, mullakin 3 kerrosta pitkiä kalsareita, mikä vaan mahtuu päällysvaateisiin :))
    Voi koiraparat näistä paukuista. Koko illan paukkui siellä ja täällä.

    VastaaPoista
  4. Monille eläimille ilotulitus on kärsimys. Onneksi seuraavaan kertaan on taas vuosi aikaa. Toivottavasti Mini on jo unohtanut pelottavan tilanteen.

    VastaaPoista
  5. Onneksi nuo on takana päin!

    VastaaPoista
  6. Apteekista saa rauhoittavia lääkkeitä koiralle, turhaa antaa koiran pelätä, suosittelen ensi kerralla kun vuosi vaihtuu, meidän tytär osti koiralleen rauhoittavia, koska sekin pelkää niitä paukutteluja.On koiria jotka ei pelkää, meidän koira ei pelkää.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)