Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 26. tammikuuta 2024

Talven kauneutta, aurinkoa ja pakkasta

Tultiin minin kanssa ulkoa, kaunis aurinkoinen sää, mutta jäinen tie ja liukasta. Luonto on kyllä kaunis. Mini näki ulkona toisen koiran ulkoiluttajan, juuri kun lähdettiin pihasta..kauheasti  piti sitä haukkua kun oli tuntematon koira.

Lähdettiin siten toiseen suuntaan, mutta siellä oli sellainen jäinen tie, että piti kuitenkin lähteä alkuperäiseen suuntaan. Onneksi toinen koira oli jo mennyt menojaan. Vaikka Mini ei ole vihainen, mutta räkyttää vieraille koirille.

Ainakin joillekkin koirille.

Muutama päivä vielä kunnes  tulee tuomio muistin suhteen. Pahaa pelkään. Sen verran huonosti meni ne muisti kyselyt silloin aiemmin.

Ja edelleen melkein joka päivä särkee päätä. Välillä otan särkylääkkeen, koska se auttaa jotenkin muistiinkin, kun välillä on sameampi muisti.

Jos jaksatte muistakaa rukouksin !




6 kommenttia:

  1. Kirjoita paperille millaisia oireita on ollut, jotta en hermostuksissasi unohda kertoa lääkärille. Tiedän että jos pelottaa ja jännittää ei muista mitä piti kertoa. Ja ne vatsavaivatkin, jos ei kaikki ravinteet imeydy...kysy niistäkin...
    Eikä välttämättä tule mitään Tuomiota! Toivottavasti olisi hyviä uutisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On paperilla isännän mielipiteet, sekä tyttäreni mielipiteet ja vielä joitakin omia kysyttäviä asioita, esim, se että tuo lähes jatkuva päänsärky kuuluuko sekin oireisiin.

      Poista
  2. Hyvä Matkakumppani, osanotto vaivoihisi.🙏 Pari ajatusta avuksesi. Tiedäthän, että päänsärkyä voi aiheutua paitsi jostain todellisesta vaivasta, myös monesta syystä joihin voi itse vaikuttaa. Esim. huono patja tai etenkin itselle sopimaton tyyny saattavat aiheuttaa jännitystiloja niskan ja hartioiden seudulle ja sen seurauksena päänsärkyä. Jos tunnistat tällaista, kannattaa kokeilla tyynyn vaihtoa toisenlaiseen. Myös kevyet venyttelyt niska-hartiaseudulla voivat auttaa. Itse olen usein saanut päänsäryn pois näin. Tai voisiko puolisosi esim hieroa varovasti hartioitasi ja niskaasi lihasten rentouttamiseksi. Myös koko kehon tietoinen rentouttaminen ja hengityksen hidastaminen ja syventäminen usein auttaa. Huomaamattamme saatamme jännittää lihaksiamme ja siirtyä hyvin pinnalliseen hengitykseen. Molemmat ovat vointia huonontavia. Kun toimii varoen etenkin niskavenytysten kanssa, näistä konsteista ei ole ainakaan haittaa. Muistaen. 🥰
    -Toinen taivastien tallaaja

    VastaaPoista
  3. Kiitos neuvoista, varmaan osa voi johtuakkin noista edellä mainituista.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)