Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 25. helmikuuta 2022

Surullista...

 ...millaiseksi maailman tilanne muuttuu ja on muuttunut. Tänään aamulla luin raamatusta tämän:

"Katso Herran silmä  valvoo niitä, jotka pelkäävät häntä ja panevat toivonsa hänen armoonsa, että hän pelastaisi heidän sielunsa kuolemasta, pitäisi heidät elossa nälänhädän aikana. Meidän sielumme odottaa Herraa, hän on meidän apumme ja kilpemme. Hänessä iloitsee meidän sydämemme, koska me turvaamme hänen pyhään nimeensä. Sinun armosi olkoon meidän yllämme, kun panemme toivomme sinuun."

Eilen meillä oli kylätalolla taas kokoontuminen.. rukousta ukrainan ja suomenkin puolesta.

Nyt sataa märkää lunta ja välillä jo kuivempi tie on taas vetinen. Isäntä lähti käymään kaupungissa. Illalla sitten Ilosanoman ilta. 

Minulla on ollut luvun alla tällainen kirja, joka nyt on luettu. Ihan hyvä kirja rankoista aiheistaan huolimatta. Kirjoitettu lasten näkökulmasta.


Ehkä kirjoitan siitä oman kirjapostauksen.

Herra auttakoon ja siunatkoon Ukrainaa ja kaikkia ihmisiä siellä!


8 kommenttia:

  1. Kyllä nyt on tosi surullinen, järkyttävä ja pelottava tilanne. Paljon rukousta tarvitaan. En ole kuullutkaan tuosta kirjasta. Se voi olla kiinnostava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan siinä raskaita aiheita tuossakin kirjassa todellakin.. mutta jotenkin kuitenkin luin sen mielelläni..

      Poista
  2. Kyllä eilen tuli yllätys, jota ei olisi odottanut, koska sanottiin ettei sitä tule tällaisena. Pitää toivoa ja rukoilla valtioden päämiehille viisautta toimia oikein, ettei kärjistyisi lisää. Ja sitten rukoilla järkeä jollekin osata lopettaa ajoissa.
    Mulla on ollut yksi kirja itsenäisyyden alkuajoilta, ehkä ei jaksa sitäkään nyt lukea. Aloitin joskus sen, mutta jäi kesken.
    Mutta mielenkiintoista lukea tuosta kirjastasi!

    VastaaPoista
  3. Ajatukset ovat nyt Ukrainan kansalaisissa, jotka joutuvat viattomina tällaisen häikäilemättömän hyökkäyksen uhreiksi.

    VastaaPoista
  4. Onhan se tosi surullista kun ihmiset joutuu lähtemään kodeistaan, ja pelkäävät henkensä edestä.
    Minulla on tuttu Ukraanalais perhe suomessa, heidän vanhemmat on siellä sodan keskellä, toivottavasti pääsevät vielä suomeen.Voimme vain rukolla niiden ihmisten puolesta,että he kääntyisivät Jumalan puoleen hädässään.
    Minulle tuo sota ei ollut yllätys, onhan siellä sodittu jo 8 vuotta, ja pikkuhiljaa alettiin tuomaan lisää sotilaita ja laajentamaan.
    Mutta myös sen takikin en ole yllättynyt koska Raamattu sanoo että:
    "te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, katsokaa ettette peljästy, sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu"(*matt.24:6,mark.13:7luuk.21:9:*)
    Myös Jumala tietää ja miksi hän sallii, ei ne ole hänelle tietämättömiä, ja jos tutkii Raamattua, niin sodat on Voi huutoja, kaksi Voi huutoa eli maailman sotaa on mennyt, tulee aika jolloin sotajoukot menevät Israeliin Harmagedonille, mutta ne tuhoutuvat siellä.
    Vanha testamentti ennustaa että pohjoisesta nousee suuri onnettomuus sota ja hävitys,pohjoinen on Venäjä.
    Raamatun mukaan ennustukset toteutuvat vauhdilla, ja tulee seurata ajanmerkkejä, Raamattu niin kehoittaa.
    Mutta Israel on ja pysyy.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)