Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. helmikuuta 2022

On lumen vallassa maa..

 


 

Eilen olin siellä hieronnassa, sillä reissulla menikin pitkään, kun hieroja halusi vielä hieroa isännän ensin,vaikka mies oli luullut, että vain minut hierotaan. Minä sillä aikaa istuin viereisessä takkahuoneessa uunin lämmössä , seuranani kaksi kania :)

Aikanaan sitten osat vaihtuivat ja tuli minun vuoro. Niska , pää, selkä ja käsivarret  hierottiin. Kyllä oli paljon kipeitä paikkoja, jumeja.. Ensi viikolle on vielä uusi aika.

Kun aikanaan päästiin kotiin, niin jo tulomatkalla väsytti niin, että odotti vaan pääsyä päikkäreille, ja heti melkein nukahdinkin. Sama isännällä. Kai se hieronta väsytti.

Isäntä kävi vielä lenkilläkin ja sitten illemmalla mentiin saunaan. Sitten oli rentoutunut olo.



Lumisia kuvia vielä. Sähköjohto ja pyykkinaru melkein samanlaiset.


Eilen oli ensimmäisten laskujen maksupäiväkin, isäntä oli laittanut mun tilille oman osansa maksuista, ja maksoin tärkeimmät, niinkuin auton osamaksun. Itsellä ei vielä ole ollut rahapäivä.


"Kaikkihan on maksettava, eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu..." sanottiin jo vanhassa laulussakin.


Että tämmöistä täällä.

9 kommenttia:

  1. Niin jotkut kertoo että hieronnan jälkeen väsyttää. Ite en ole käynyt moneen kymmeneen vuoteen.
    Teille on tullut enemmän lunta kuin tänne.
    Niin, on maksettava mullakin vuokra ensin ja sitten tulee vasta eläke alkukuusta. Eli ei saa kaikkea tuhlata loppukuusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta on tosiaan ihan riittävästi ja ylikin :)Kyllä saa välillä miettiä missä järjestyksessä maksuja maksaa.. ja nuo auton osamaksut on nyt sellainen ylimääräinen maksettava.

      Poista
  2. Hieronta teki varmasti hyvää, ja vielä kanitkin :-) Hyvä juttu myös, että pääset uusintakäsittelyyn, jumit lähtevät varmasti paremmin niin.

    VastaaPoista
  3. Hieronnassa käynnin jälkeen olo on mukavan rentoutunut. Ei ihme, että sinulle uni maistui.
    Lunta on nyt ihan riittävästi. Maisemat ovat kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaan lunta riittää, isäntä teki juuri uusia lumihommia..

      Poista
  4. Hierojalla käyminen on hieno juttu. Tosin niitä kipeitä kohtia hierottaessa ei välttämättä voi sanoa mukava, ellei ole vähän masokistinen luonne ;) Minä tykkään just sellaisesta hieronnasta, että hiulataan kunnolla, eikä sivellä. Pitäisi itsekin välillä venytellä oikein kunnolla, mutta jostain syystä se aina jää vähemmälle.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  5. Minunkin pitäisi päästä joskus hierojalle, mutta ei ole varaa ainakaan tällä hetkellä. Onneksi sain mieheltäni joululahjaksi vehnätyynyn, sekin rentouttaa niskaa mukavasti. Ja jos sitä käyttää illalla, minua alkaa se lämpö vielä nukuttaakin, joten toimii myös unilääkkeenä 😊

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)