Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Säätä ja pissa-lenkkejä

 Nyt taitaa sataa kosteaa lunta. Eilen jo huomasin, kun kävin Minin kanssa lenkillä, että pieniä lumi möykkyjä putoili puista maahan, aina kuului tömahdys.. yksi putosi minun päähäni...

Räystäältä tippuu vettä myös...

Pihalla on vain lumisia möykkyjä.





Kohta täytyykin varmaan mennä Minin kanssa päivä-lenkille, olemme (tai jompikumpi) käyttäneet sen ulkona kolme kertaa päivässä. Melkein voisi kahdella kerrallakin pärjätä, mutta kun ihan alussa oli pari kertaa pissannut lattialle, niin ajateltiin tuon kolmen kerran olevan hyvä. Ei ole ainakaan vahinkoja sattunut sen jälkeen. Yleensä yhden pitemmän lenkin teemme ja sitten vaan pari pissa-reissua.

 

Tänään alkaa taas isännälläkin sähly vuoro, taukojen jälkeen. Minulla on ollut  taas vähän vatsavaivaa, pitkän aikaa oli vatsa hyvä tässä välillä ... en tiedä mistä se on taas tullut, varsinkin eilen illalla oli. Toivottavasti ei enää tule, kun huomenna olisi hierontakin, ettei tarviis sitä perua. No, nyt rupesi kovin pyryttämään ulkona. Taas vaihteeksi.

Hyvää sunnuntaita!


4 kommenttia:

  1. Teillä on paljon lunta. Täällä ei, mutta piha on jääkuoren peitossa ja jään päällä vettä, ei tuolla oikein tahdo pystyssä pysyä.
    Tovottavasti Miniltä ei enää tule sisäpisuja, ja vatsasi pysyy kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä vatsa vaivaa eilen ja varmuuden vuoksi peruin hieronnan...

      Poista
  2. Voihan ne muutokset stressata. Meitä kaikkia. Itelläkin on ollut nyt vatsaongelmia. Illallakin närästää. Mutta olen syönyt ruokaa johon laitoin sipulia. Pitää nyt kokeilla ihan kevyellä ruualla pari päivää.
    Keljua kun joutuu perumaan.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)