Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 12. elokuuta 2017

Kuvia lenkiltäEilen soitettiin niistä labra-tuloksista, kaikki oli ihan hyvät, paitsi tuosta kohonneesta sokeriarvosta lääkäri taas muistutti. Kun paastosokeri on ollut yli kuuden (6,15) nyt vuoden verran... siis liikuntaa pitäisi lisätä...kyllähän mä sen tiedän. Tekosyitä vaan aina riittää...kun pitää aina tätä samaa tietä kävellä, koirakaan ei lähde kaveriksi, kun pelkää lähi-laitumella olevia hevosia, ei halua tulla niitä ohittamaan...j.n.e. heh-heh...

Ajattelin, että olenko heti 60-täytettyäni siinä iässä, että mulle aletaan puhua kuin lapsille ja vanhuksille, kun lääkäri sanoi, että jos se verensokeri nousee 7:n, niin se on sitten diabetes, että "eihän me siihen haluta mennä"...no ei haluta, ei :D Tiedän kyllä sukurasitukset.

Mutta nyt saattekin kuvia sauvalenkiltä. Pakkohan se oli aina välillä pysähtyä pikaisesti kuvaamaan :)

Jo punertaa marjat pihlajan...


Kauniita maisemiahan täällä on, joten mikäs olisi lenkkeillessä...joskus vaan kyllästyy, kun on jo kohta 7 vuotta tuota tietä tallannut...Onneksi näin kauniilla säällä huomaa luonnon kauneuden.

Eilen keitin taas Maijalla mehut pakasteesta ottamastani vanhoista marjoista ja laitoin joukkoon keräämäni mustaherukat, joten siitä tuli sekamehua, vein yhden pullon naapurin miehelle, kun hän on meille (ja Elmolle) aina kaikkea antanut. Hänen piha onkin Elmolle meidän pihan lisäksi toinen oleskelu paikka.
Tässä laiskan mehustajan oivallus :) Mehu tippuu suoraan pulloon.
Eilen olikin reipas päivä, kun sain myös siivottua ja illalla oltiin vielä seurakunnassa. Miehellä on viimeiset näytelmät Vivamossa tältä kesältä, huomenna on viimeinen. sitten saan taas paremmin lenkkikaverinkin :) Hyvää viikonloppua!

Ps. Kotimatkalla - blogissani myös uutta tekstiä.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa että tulokset oli kunnossa,hieno uutinen😍👍Upeita kuvia ja maisemia❤Mukavaa viikonloppua🌻

    VastaaPoista
  2. Kauniit lenkkimaisemat siellä tosiaan on, mutta kyllästyyhän sitä jos on aina samoissa maisemissa. Minulla sama juttu, että terveys on huono ja pitäisi alkaa lenkkeillä. Olen yrittänytkin päättää, että edes vapaapäivinä kävisin kävelyllä, kun työpäivinä olen ihan poikki. Mutta itsekuri tahtoo olla huono.... Tänään ja huomenna olen taas vapaalla, saapa nähdä kuinka käy!

    Hauska tuo laiskan mehunkeittäjän ideasi :) Minullakin olisi vielä viime kesän marjoja, joille pitäisi tehdä jotain...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)