Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 29. elokuuta 2017

Kaikenlaista






Vähän vielä muokkasin olohuonetta. Isossa eteiskomerossa oli säilytyksessä tuo lokerikko, tuli mieleen, että se sopisi tuohon tuolien väliin. Sain lehdet korista siihen ja päälle kuistilta komeimman pelargoonian :)















Ruuanjakelusta (= Jumalan huolenpitoa) oltiin saatu mm. pussillinen tilliä, joka osittain alkoi jo kellastumaan. Eikä sitä muutenkaan kovin paljoa kerralla mene, niin otin kellastuneet pois ja leikkelin ja niputin ja ripustin kattoon kuivumaan. ( Mies on monissa ruuanjakelu-jutuissa mukana auttamassa, niin saa sitten itsellekin aina jotain).
















Meillä taitaakin entinen kuivattu tilli olla lopussa ja nyt sitä ei ollut kasvamassakaan.
Metsässäkin kävin katsomassa marjoja, mutta aika vähäistä oli marjasato nyt. Vadelmia enimmäkseen ja vähän mustikkaa ja jokunen mansikka tuli saaliiksi.
Syötiin kuitenkin kesän ensimmäiset (ja viimeisetkö?) marjamaito-kipolliset. Aiemmat metsämarja saaliit ollaan syöty puuron päällä.

















Sitten hauska netti-vinkki :) Facebookin Kierrätysideoita-ryhmässä oli tehty kivoja kangasnukkeja parittomista sukista. Pitihän sitä illalla heti kokeilla.

Nuo on vaan koe-kappaleita, joten ei niist kovin hyviä tullut.














Poika on tehty miehen sukasta ja tyttö mun sukasta :)






Ulkona on pilvistynyt ihan harmaaksi aamun auringonpaisteen jälkeen, pitäisiköhän lähteä hakemaan tytön pyykit (mulla pesussa olleet) narulta pois, ennenkuin sataa. Hyvää tiistaita kaikille lukijoille :)

2 kommenttia:

  1. Nuohan on hauskat nuket:) Mullakin oli tilliä kasvamassa monta vuotta sitten, mutta en tainnut koskaan yrittää kuivata sitä. Olisi varmaan järkevä homma kyllä.

    VastaaPoista
  2. Onhan nuo nuket hupaisan näköiset kädet taskussa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)