Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 24. maaliskuuta 2017

Aurinkoista perjantaita :)Tänä aamuna heräsin kerrankin valmiiksi hyvillä mielin ja pirteänä. Ja päässä alkoi taas laulu soida. Tällä kertaa laulu, jota en ole pitkään aikaan kuullut, puhumattakaan laulamisesta...tosin nyt aamun olen sitä sen jälkeen lauleskellut :)
"Anna elämän iloa Herra, anna syömmeni palaa myös. Anna elämän iloa Herra, anna loistaa kunnes päättyy yö. Hoosianna, hoosianna, hoosianna kuninkaallemme. Hoosianna, hoosianna, hoosianna Herralle!"


Hyvä mieli johtui varmaan paljolti eilisestä hyvästä kylätalon tilaisuudesta, (jota me pää-asiassa vedämme). Siis hengellisestä tilaisuudesta. Olimme saaneet kaupungista lisävahvistusta,kaksi nuorta "veljeä" joista toinen piti saarnan ja kaksi miestä kitaran kanssa lauluun ja soittoon avuksi. Yksi paikallinen ystävä kertoi siellä myös oman kertomuksensa uskosta omalla kohdallaan.
Sitä emme tietenkään tienneet minkä verran ihmisiä tulee kun se vaihtelee. Sen tiesimme, että "vakkari-käviöistä" ainakin pari puuttuisi. Joten jännityksellä odotimme kuinka porukkaa tulee. Yleensä on ollut nykyisin noin 10-13 välillä. No nyt oli sen verran kaupunkilaisia mukana, että meitä oli 17. Mies sanoikin, että "tuli iso jytky" :)Ja mikä parasta, yksi joka ei ollut uskossa, halusi lähteä seuraamaan Jeesusta ja toinen teki parannusta. Ja sydäntä ilahduttaa nuoret "veljet", jotka on niin innokkaita, olivat heti järjestämässä kyytejä näille miehille tuleviin tilaisuuksiin.. ja oli siinä yksi vanhempikin kyydin tarjoaja. Nuo miehet kun asuvat eri suunnassa kuin me, eikä kummallakaan ole autoa. (Mies haki heidät tilaisuuteen ja eräät ystävät veivät kotiin). Tänä iltanahan meillä on srk:n tilaisuus ja sunnuntaina on seurakunnan toisessa päässä, eli naapuri-paikkakunnalla.Meillä mies menee taas Vivamoon näytelmä harkkoihin viikon lopuksi. Ja sydämessäni elää toive, että pirteä olo jatkuisi ja saisin vähän siivottua ja raivattua tavaraa pois viikonloppuna. Ahdistaa tämä ahtaus... Mutta nautitaan kauniista kevät päivistä!

Ps. Kuva alunperin netistä, on ollut aikaisemmin läppärin näyttö-kuvana. Ihanat joutsenet,olen iloinnut joutsenista jotka ovat joka päivä lentäneet ylitsemme paluumatkallaan (?) ja muutenkin. Eilen aamulla oli kaksi joutsenta viereisellä pellollamme, on ne komeita lintuja <3

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti hyvä mielesi ja olosi jatkuu! Tämä aurinkoinen upea sää ei ainakaan oloa huononna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Nyt on taas pilvistä ja luntakin vähän hiutaloi... Tänä aamuna (lauantai) en ollut ollenkaan niin pirteä, mutta onneksi sain eilen imuroitua alhaalla, niin tänään voisi yrittää siivota yläkertaa :)

   Poista
 2. Onneksi on niitä pirteitä päiviä välissä. Jaksaa vaikeatkin hetket helpommin, kun tietää, etteivät ne ikuisuuksia jatku. Iloa päivääsi ja viikonloppusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kiitos samoin sinulle Between!

   Poista
 3. Varmasti oli hyvä tilaisuus. Täällä on vähän höntti olo, en tiedä tulenko kipeeksi vai mikä on ??
  Aurinko onneksi paistelee ja kevät on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olosi on parantunut, etkä tullut kipeäksi <3 Täällä on nyt pilvistä ja yöllä on tullut vähän lunta taas..."kevät keikkuen tulevi" sanottiin ennen. Mukavaa viikonloppua Tuija!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)