Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Säästettyä...

Muistattehan ne joulu-suklaarasiat, joita aiemmin tuunasin... niitähän jäi yksi tuunaamatta silloin, niin otin sen tänään käsittelyyn. Sitä varten rupesin katsomaan mitä isoja kalenteri- ym kuvia mulla on talletettuna.


Sieltä löytyi muun muassa nämä ihanat Jane Nevillen kalenterikuvat. Tuota kalenteria ei ole meillä ollut, vaan olen sen ottanut talteen vanhana, joskus vuosia sitten, noiden kuvien takia. Jotenkin ne viehättää mun silmää. Toisissa kalenterikuvissa oli vuosiluku 1971, hän on silloin maalannut alkuperäiset kuvat.
Miten jotkut osaavat piirtää niin hyvin. Ei voi kun ihailla!
Tässä lähikuvia:Pari kuvaa otin sieltä askarteluun. Eli rasian päälle tuli siili-kuva......ja sisäkanteen pupuja.Noiden lisäksi rasiaan tuli sinertävää ja vihertävää, hieman kimmeltävää tapettia, tapettikirjasta. Lopputulos ei tullut niin siisti,kuin olisin halunnut, niinpä ei enempää kuvaa siitä.


Loppuun kuva joskus aikoja sitten tuunaamastani marmelaadi-rasiasta, tuosta "kirjasto-hiiren" kuvasta tykkäsin (oli jonkun vihkon kannessa), niin pakkohan sekin oli johonkin pistää silloin :)2 kommenttia:

  1. Kyllä noista saa hienoja. Minun pitäisi kokeilla tuota myös. Luulin, että meillä kaikki rasiat laitettiin jo pois, mutta yksi vielä löytyi...

    VastaaPoista
  2. Kyllä onkin tosi ihania kuvia. kaunis tuli rasiasta.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)