Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 17. helmikuuta 2017

Harmaata...ja napit vastakkain

Tänään on harmaata ulkona ja mielialakin vähän harmaa...riippuvatko toisistaan...en tiedä. Onneksi illalla on seurakunta, jos siellä piristyisi. Kunhan tuo päänsärky loppuisi sitä ennen, tabletin otin jo.

Ei mitään erikoista kuulukkaan tässä, aamulla kun heräsin, niin pää oli taas ihan tokkurassa... tuntui väsyttävältä nousta, vaikka kello oli puoli 9. Olin herännyt jo tuntia aiemmin, mutta torkuin vielä, kunnes tuli tekstiviesti... joka "herätti" mut ja huomasin, että kello oli jo "noin aamu", vaikka pään kunnosta päätellen olisin voinut ajatella sen olevan paljon vähemmän.
Raahauduin alakertaan, kun Elmokin halusi ulos. Kyllä se päivä sitten lähti käyntiin kera kaurapuuron ja kahvin. Varsinainen päänsärky alkoi vasta iltapäivällä.


Imuroituakin sain aamupäivällä. Miehen ja Elmon kanssa kävimme kävelylenkillä myöhemmin iltapäivällä.(Ja molemmat ärsyttivät mua). Kuviakaan ei ole juuri tullut otettua. Tämmöistä tein eilen:


Eli lajittelin nappeja väreittäin lokerikkoon, huvinsa kullakin :) Mitähän noista napeista vois askarrella, kun niitä on niin paljon? Vai pitääkö ruveta tekemään "nappi-kauppaa" :) Tässä ne "napit vastakkain"... Loppuun auringonlasku-kuva, joltain paremmalta päivältä.
Hyvää viikonlopun alkua kummiskin!


6 kommenttia:

 1. Täällä kans heräsin migreeniin. Nousin ylös vasta 11.00 ja sitten vasta otin täsmän. Helpotti kummasti, täällä paistoi aurinko, oli kiva kävelyilma. Ainut huono puoli kun oli paikkapaikoin liukas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli tänään aurinkoinen ja lämmin sää, mutta tosiaan paikkapaikoin liukasta myös...

   Poista
 2. Kaunis iltarusko kuvassasi.
  Toivottavasti päänsärkysi on loppunut. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä särky loppui, kun puolitoista särkytablettia otin, illalla oltiin sitten seurakunnassa.

   Poista
 3. Kas vain, minulla on samanlainen ja yhtä täysi nappilaatikko ja samalla tavalla järjestetty väreittäin -on meillä huvit:)
  Toivottavasti päänkivistys jo meni ohi!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)