Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Mikätin

Eikös ne sillä nimellä kutsu esinettä josta ei tiedä mikä se on? Meille tuli muiden tavaroiden joukossa kaksi tällaista esinettä. Pyydänkin nyt apua teiltä, jos tiedätte mikä tämä on, mitä sillä tehdään?
Itsellä tuli mieleen joku "koruteline" esim. rannekellolle tai rannekorulle...Kauniita ovat, toinen hopean, toinen kullanvärinen ja koristeena "timantit". Pohjassa huopaa...Luin äsken Metsäntytön blogista hänen lapsuus/nuoruus-ajoistaan ja tekisi mieli kirjoittaa jotain omistanikin...katsotaan nyt miten se toteutuu..

Alakuvassa Elmo eräänä päivänä nauttimassa auringosta. Ikkunasta otin. Aurinkoa toivotaan viikonlopuksikin. Tällä hetkellä alkaa pilvistyä. Illalla taas pyhäkoulu-tädiksi pitää muuntautua :)
5 kommenttia:

 1. Onhan ihmeellisiä vekottimiä; eikun mikättimiä, nuo. En ole koskaan tuommoisia nähnyt. Muistelehan sinäkin vanhoja, sillä mielenkiintoista on niitä lukea. Hyvää pyhäkoulua:)

  VastaaPoista
 2. Hei, olisikohan laukkukoukku, jonka voi laittaa esim.kahvilan pöydän reunaan ja laukku siihen roikkumaan??? terveisin Mari

  VastaaPoista
 3. Juu...anonyymin vastaus taitaa olla oikea...laukkukoukkuja nuo varmasti ovatkin.

  VastaaPoista
 4. Kokeilin tuota pöydän reunaan toisinpäin ja alan itsekin kallistua laukkukoukun suuntaan, vaikken ole sellaisista koskaan ennen kuullutkaan :) Kiitos!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)