Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Helsingissä ja pihallaHesan lääkärireissu meni ihan hyvin ja torstaina uudestaan samaan paikkaan, nyt röntgen osastolle mikro tt-kuvaukseen. Kai tuo joku tietokone-tomografia on, muistaakseni sitä tuo tt-kuvaus tarkoittaa. Ja seuraava lääkäri-aikakin on jo toukokuulle.
Aamupäivällä olin tehnyt meille eväskorin, ettei tarvitse vähillä rahoilla mennä kahvioon syömään :) Voileipiä, broilerisalaattia, suklaavanukkaat ja kahvia termarissa. Kun lääkäriaika oli klo 13, niin silloin kyllä olisi jo nälkä aamupalan jälkeen.Kun tultiin Helsinkiin ja löydettiin parkkipaikka kävelymatkan päästä lääkäriltä, niin vietimme autossa evästauon. Ihmisiä kulki ohi ja minä avasin kahvitermosta ja nauroin miehelle: "Maalaiset on tullut kaupunkiin :)" Vaan eipä tuo kukaan tainnut edes katsoa.
Sen jälkeen menimme vasta ostamaan parkkiaikaa automaatilta, ja yllätys yllätys...siihen ei käynytkään kolikot, vaikka oltiin matkalla poikettu kahdessakin kaupassa pikku-ostoksilla, että saatiin parkki-kolikoita. Siihen voi maksaa vaan kortilla tai kännykällä testiviestillä!! En jaksanut ruveta sitä opiskelemaan ohjeista, vaan tiesin mulla olevan 9 euroa tilillä, niin maksoin kortilla. Kahdeksalla eurolla sain juuri sopivasti parkki-aikaa. :) Oli nimittäin kallista pysäköintiä, 15 minuuttia aina euron!


Mentiin jo tuntia ennen lääkärin odotushuoneeseen lueskelemaan, kun oltiin niin ajoissa liikenteessä. Lehdessä oli tonnikala-munakasrullan ohje, kirjoitin sen ylös vastaisuuden varalle. Varmaan hyvää!
Lääkäristä ei sen kummempaa, kuin mitä tuonne alkuun kirjoitin. Torstaina siis toinen reissu Hesaan.

Kotiin tultua pidettiin pieni "nokoset-hetki", syötiin taas ja mies
lähti ulkohommiin (kaatoi kaksi ohuempaa puuta ihan käsisahalla).Minä katsoin tv:sta "Murdogin murhamysteerin" ja läksin sen jälkeen myös ulkohommiin. Siivoamaan saunan taustaa. Se on murheenkryyni. Ennen vanhaan ihmiset on huomanneet, että "saunan takana on tilaa" ja pitäneet sitä roskiksenaan. Jo monena keväänä olen sitä pikkuhiljaa raivannut roskista, lasinsirpaleista, maasta pistävistä muovin paloista ym:sta. Kevät on ainoa aika jolloin sitä pystyy raivaamaan, koska kesällä se menee niin ryteiköksi, että sitten ei enää kannata.
Jätesäkillisen keräsin roskaa sieltä ja lisäksi puoliksi maahan hautautuneen auton akun ja ehjiä lasipulloja sirpaleiden lisäksi.Ehjät lasipullot huuhdoin ja pistän lasinkeräykseen, jos en sitten laita jonkun niistä pullo-kokoelmaani :)
Oksasaksilla aloin nyt katkomaan myös maata pitkin kasvavien pensaiden oksia sieltä.
Illalla oltiin vielä saunassa ja huomenna mennän lähi-kaupunkiin. Mukavaa alkanutta viikkoa!
8 kommenttia:

 1. Hyvää uutta viikkoa sinullekin! Toivottavasti tutkimuksista on apua ja saat avun vaivoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lääkäri siitä purentakiskosta puhui ja sanoi, että Lohjalla otettu röntgen kuva on niin "suttuinen", että ei siitä kunnolla saa selvää...siksikö lie haluaa otattaa nuo tt-kuvat...

   Poista
 2. Olisi mukava saada kuvia pihahommistanne. Hyviä lääkärikäyntejä, toivottavasti saat apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! :) Tänään on ollut sen verran ankea ja viileä sää, että minä en ole viitsinyt mennä pihalle ollenkaan...kaupungissa käytiin aamupäivällä.

   Poista
 3. Tuo auton parkkeeraus onkin mennyt hankalaksi. Meilläkin aina niitä kolikoita yritetään pitää esillä kun Joensuuhun mennään, mutta vältellään parhaamme mukaan silti niitä maksullisia paikkoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hesassa ei taida maksuttomia ollakaan...oli siinä lähellä myös joku maksullinen parkkihalli, mies sanoikin, että voitas tostaina viedä auto sinne...vaan miten kallis lienee...

   Poista
 4. Toivon että tutkimuksista on apua ja saat hyvää hoitoa vaivoihisi.
  helsingissä on todella hankala pysäköidä, kohta varmaan pitää jo ennen sinne menoa varata parkkipaikka etukäteen :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)