Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 20. helmikuuta 2016

Liite edelliseen postaukseen



Muisti valehtelee, sen taas huomasin. Rupesin nimittäin katsomaan onko mulla kuvaa siitä ikkunasta, jossa oli leveä ikkunalauta ja jossa mun pullot olivat...ja arvatkaa mitä. Ei se lauta ollutkaan leveä, vaan ihan tavallinen ja mä olin varma, että siellä oli sellainen kivitalon leveä ikkunalauta, höh :(
No jokatapauksessa löysin muutaman kuvan menneisyydestä jossa näkyy se entisen asunnon ikkuna.











Ja samalla huomasin, että siinä ikkunalla oli yleensä vaan pieni osa kokoelmastani, muut olivat kirjahyllyn päällä....mutta näistä kuvista näkee, että sen ulkopuolella oli vaahtera ja tässä syksyn ja talven erilaisia tunnelmia. Ylemmässä kuvassa myös entinen kissamme Roosa <3 Otin nämä digikameralla valokuvasta, joten ne on sen mukaiset.





Mutta tässä korjaus edelliseen juttuun :)

13 kommenttia:

 1. Kisu miettii, että hmmm, missäs minä nyt voin pihaa tarkkailla..:)
  Kauniita pulloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tungettu ikkunalauta täyteen :)

   Poista
 2. pulloja ja pulloja monevärisiä monen muotoisia olis mullakin nyt poistossa kun haluan lopettaa niiden keräilyn, kirppis pöytä on alkamassa mutta siihen ne ei mahdu enkä jaksa niitä kanniskella sinne joten jos vaan haluat niin mulla niitä on kuten tiedät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy pysytellä vaan pienissä,kun ei mahdu :)

   Poista
 3. Vaahtera ikkunan takana on ihanaa:) Kaikki ei kyllä niistä tykkää lehtien paljouden takia. Oletko muuten hajuvesipulloja kerännyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi vaahtera oli ihana ja tykkäsin tuosta asunnostakin, vaikka oli kerrostalossa keskustassa, mutta lyhyt matka oli kuitenkin rauhallisille lenkkipoluille. Joskus vieläkin tulee sellanen ikävä sinne :) En ole hajuvesi-pulloja kerännyt.

   Poista
 4. Vaahtera ikkunan takana on ihanaa:) Kaikki ei kyllä niistä tykkää lehtien paljouden takia. Oletko muuten hajuvesipulloja kerännyt?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Sillon mulla olikin suosiossa tuo tumman sininen lasikin, nykyisin tykkään turkoosista :)

   Poista
 6. Kaunis tuo ensimmäinenkin kuva. Pullot kauniin keltaista lehtitaustaa vasten. Ihana kissa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)