Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 29. syyskuuta 2015

Kirppislöytöjä


Tänään poikkesin tämän hetkisellä lempikirppikselläni ja vaikka kerkisin kiertää pikaisesti vain toisen kerroksen, niin tulipahan löytöjä tehtyä :)
Esittelen nyt niitä teillekin. Ensiksikin tällainen kiva kori, johon olen jo laittanut keskeneräisen neulomukseni sekä muutaman lankakerän. Kori maksoi 2 e ja tuo sen edessä oleva lankakerä o,50 e.

Seuraavassa kuvassa euron maksanut kiva metallipurkki.

Ostin myös kulmikkaan lasipurkin 1 e , valkoisen "lintuhäkin" 2 e ja paketin vohveleita 1e, lisäksi vielä sisustuslehden 0,50 e. (Siitä ei kuvaa).


Lintuhäkin laitoin kuistille, sinne tekoheinää ja kaksi "savilintua", jotka olen joskus ostanut ihan kaupasta.


Samalla kuvasin kuistin "viidakkotunnelmaa" kun siellä vielä kasvaa iso tomaatin"varsi", josta ei tullut tomaatteja...

Myös muita kasvejahan siellä kasvaa edelleen, kuten tämä Kiinanruusu ja pelargooniat.

Kohta kyllä tosiaan joutuu kukat siirtämään pois kuistilta, kun aamulla oli ulkona jo nollassa lämpötila. Kuistilla nyt on vähän lämpimämpi kuin ulkona, mutta kyllä siellä aamulla on aika viileää. Päivällä tänään aurinko lämmitti sen mukavasti. Ulkona tein pihahommia ja raivasin kesätavaroita pihalta varastoon. Tuo meidän ohi menevä hiekkatie lanattiin sellasella "tiekarhulla", niin se veti sileäksi myös meidän pihatien, kun mies kävi pyytämässä. Sen jälkeen keräsin ämpärillisen kiviä, jotka oli tullut esiin pihatiestä. Kiviä tuli enemmän kuin perunoita tänä kesänä. Ensi kesänä, jos Luoja suo, voi laittaa niitä istutusten reunoihin.Mulla toimii tässä läppärissä huonosti ä-kirjaimen näppäin, pitää aina muistaa sitä lyödä kovemmin tai sit joutuu korjaamaan jälkeenpäin. Kumma vika. Muutenkin mun mielestä tässä suht uudessa läppärissä on näppäimistö huonompi kuin vanhassa koneessa, vaikka tämä on muuten parempi.Eipä tässä muuta.

7 kommenttia:

 1. Hauska tuo kuistin viidakkotunnelma. Tuo lintuhäkki näyttää samanlaiselta kuin meillä oleva, vaaleanpunainen. Lapset aina välillä sinne on laittanut jonkun leikkilinnun. Täällä on tänään ollut kanssa tiehommeleita, sillä aamulla oli osa meidän kulkemasta tiestä lanattu ja päivällä siihen oli vedetty jonkunlainen hiekkakerros. Onpahan kamalat kuopat ainakin vähäksi aikaa pois. Metsäntyttö

  VastaaPoista
 2. Hyviä löytöjä olet taas tehnyt. Tuo kori ja lintuhäkki olisivat lähteneet minunkin matkaani. Harmi kun itse pääsen niin harvoin kunnon kirppareille. Kiva viidakko kuistilla, tykkään .

  VastaaPoista
 3. MUkavat löydöt piristävät aina yhtä paljon. Samoin meitä lukijoita!

  VastaaPoista
 4. Upeita löytöjä,lintuhäkki asukkeineen on äärettömän hauska.

  VastaaPoista
 5. Sinä se kyllä osaat tehdä kivoja löytöjä! Lintuhäkki on mainio asukkeineen. eikä koreja sekä purkkeja ole koskaan liikaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista <3 Menikin tässä muutama päivä niin kiireessä, töiden, pyhäkoulun ym merkeissä, ettei koneellekaan ehtinyt ennen kuin tänään :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)