Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Haaste!


Kuvat blogistani vuosien varrelta :)


Sain Metsäntytöltä ( Metsäntytön vaatekomerolla-blogista) haasteen, jossa piti kertoa miten/miksi aloitin blogin pidon ja jatkosta sen jälkeen... Itse asiassa olen tainnut tuon saman haasteen saada joskus aikaisemminkin, joten ehkä en kokonaisuudessaan ala sitä kirjoitella, vaan katson jos löydän sen edellisen kirjoituksen tuolta postaus-viidakosta. Johan näitä postauksia on kertynyt yli viiden vuoden aikana :) Ja kaikenlisäksi en edelleenkään taida osata linkittää, höh!


Edesmennyt Busse-koiramme uimassa
No, tuo blogi-postaus jossa mielessäni ollut haaste oli ei taida ihan sama haaste olla, mutta on kirjoitettu 19.4.2014 nimellä "Haasteen haasteellisuus", jos joku haluaa sen katsoa. Mutta kerrompa sen verran, että blogin kirjoittaminen alkoi siitä, kun lueskelin netistä erilaisia blogeja, varsinkin esim. maalle muuttamisesta (joka oli silloin haaveena) ja seurasin (ja tykkäsin erityisesti) Maelkan Mummonmökki-blogia. Siitä tuli mieleeni, että osaisinkohan minä pitää blogia.... ja heinäkuussa 2010, tarkemmin sanottuna 6.7. kirjoitin ensimmäisen postauksen.


Kerrostalo-asunnon parvekkeelta
Blogini nimi tuli oikeastaan siitä, kun 2007 vuonna rintasyövän sairastettuani tunsin , että on ilo elää ja sattumalta minulla oli myös samalla tekstillä oleva rintamerkki, (jonka olen tainnut saada pojaltani, kun hän keräsi rintamerkkejä), niinpä se tuli bloginkin nimeksi. Edelleen on ilo elää ja elämässäkin ilo elää ainakin enimmäkseen ja blogi Ilo elää- myös elää ja voi hyvin :)


Rasmus ja Busse
Toivottavasti Metsäntyttö et loukkaannu, kun tein vain tällaisen tavallisen postauksen, enkä varsinaisesti haastepostausta, mutta kun tuo linkittäminen on hakusessa ja enkä siksi osaa laittaa hienosti tähän haastettaviakaan linkeillä, vaan yksinkertaisesti käyn haastamassa haastettavat heidän blogeissaan :)
Ja haastettavat käykää katsomassa Metsäntytön vaatekomerolla-blogista miten varsinainen haaste/haasteeseen vastaaminen tehdään. Ainakin googlettamalla sen löydätte tai osoitteesta http://vaatekomerolla.blogspot.fi/.


Rakas entinen kesämökki

Haluaisin haastaa mukaan seuraavat blogit: Saila, Saaripalsta-blogi
Koso-täti, Pagisen mitä pagisen-blogi
Emilie, Hurahtanut-blogi
Betveen, Rikkaruoho elämää-blogiHipsu pienenä tietone-nörttinä :)Näin muistelu-postaukseen tekisi mieli löytää jotain vanhoja kuvia...katsotaan löydänkö :) Löytyihän niitä! Ihania vanhoja muistelukuvia :)
Viimeisessä kuvassa myös Hipsu joskus...6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta!
  Ihanat kuvat. Hipsu nörttinä on ylisöpö!

  VastaaPoista
 2. Ei kai näissä haasteissa ole yhtä oikeaa tapaa vastata, tämä omasi oli kiva. Haasteet ovat yleensä tosi työläitä vastailla, koska kysymyksiä on niin paljon, toisaalta ne kyllä kertovat sitten myös lukijoille paljon. Niitä on kivempi lukea kuin niihin vastata.
  Yliveto kuva tuo nörtti<3

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos! Otan haasteen vastaan, joskin toteutan sen myöhemmin jossain sopivassa välissä. Nyt on ihan liikaa kaikkea hässäkkää.
  Hipsu on varsin söpö ja kuvauksellinen kissa.

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva "nörtti"-kissa. Minäpä katsastelen tuota haastetta kunhan tässä kerkiän. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Tämähän oli ihan hyvin tehty! Oli kiva saada lukea tämä, koska minulla ei ollut mitään tietoa, kuinka sinä olit blogisi aloittanut. Oli mielenkiiintoista saada tietää tuo blogisi nimenkin tarina. Kiitos kun osallistuit:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)