Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 19. syyskuuta 2015

Katoava kesä


Nyt on ilmat muuttuneet syksyiseksi ja alkaa tuntua, että pitäs kesä-tavaraa alkaa koota pois ulkoa. En siihen ole vielä sen enempää paneutunut, muuta kuin kuistilta raivasin pois ulkotuolien pehmusteet ja osan sain niistä pesuun (onneksi juuri likaisimmat), kun ihmeekseni löysin pehmusteista vetoketjut, joita en ollut ollenkaan aiemmin huomannut...hyvä minä :O
Samalla siivosin kuistin muutenkin, kunnes isäntä tuli huutelemaan mua auttamaan "vajan" teossa, jota hän oli alkanut tehdä lavoista kesän ulkotuoleille yms.
Pari kuvaa kuistilta, vaikka sen siivoaminen on vielä vähän kesken...

Jotenkin enemmän tilaa tuli, kun vaihdoin vähän huonekalujen paikkaa siellä.
Ei mulla ollutkaan perjantaina töitä, mutta maanantaina on. Tänään oltiin käymässä Sadonkorjuu-markkinoilla, kun sattumalta saatiin tietää, että koululla on sellaiset. Ihanat vohveli(kermavaahdolla ja hillolla)-kahvit juotiin siellä :) Ostin myös takin kirppispöydästä, pirteän pinkin! 4 euroa, ja löysin samanlaisen Lundbyn nukkiksen, kuin se minkä annoin tyttärentytölle :) Pitihän se poimia mukaan, kun hintakin oli vain 5 euroa..pääsee taas sisustamaan pikku-taloa :)

Näitä maisemakuvia otin joku päivä, kun oltiin Elmon kanssa lenkillä...oiskohan muuten ollut eilen aamuna...


Huomaa, että syksy on tullut.

Hyvää viikonloppua <3

5 kommenttia:

 1. Kivannäköinen kuisti ja kodikas. Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kyllä huomaa, että syksy on tullut ja takkeja täytyy alkaa kaivaa esiin... tosin juuri äsken totesin, että onpa tuuli lämmin! Ihan ihmeen lämmin on auringossa. Sateella on tietty sitten tosi syksyistä.
  Loistoidea tehdä suojavaja lavoista!

  VastaaPoista
 3. Tei kuisti on niin kodikas,kaikkine hauskoine esineen.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniit kukat maljakossa ikkunalla, oi, tykkään!
  Maisemakuvat lenkiltä ovat hyviä, pidän erityisesti metsäkuvasta ja tien kaarre kuvasta, jossa on koivuja. Ovat rauhoittavia katsella!

  VastaaPoista
 5. Laitoin sulle haasteen blogiini http://vaatekomerolla.blogspot.fi/. Osallistu jos inspis iskee:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)