Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Mielikuvituksia minimaailmassaPienessä vaaleanpunaisessa huvilassa valmistellan kaksosten Hannan ja Minnan synttäreitä. Äiti touhuaa keittiössä,kakku jo odottaa pöydällä.

Olohuoneessa isosisko Heidi kuuntelee sohvalla, kun toinen kaksosista, Hanna, harjoittelee soittoläksyään. Hyvin se menee.

Minna sen sijaan on yhteisessä tyttöjen huoneessa,kun kerrankin saa olla siellä yksin. Kuten huomaatte huoneessa on kolme sänkyä, niin ei sinne paljon muuta mahdukkaan. Tämä talo, johon he pari vuotta sitten muuttivat on paljon paremmassa kunnossa kuin entinen vuokratalo, mutta on myös paljon pienemmät tilat.

Keittiön, olohuoneen ja lastenhuoneen lisäksi on äidin makuualkovi olohuoneen kupeessa....


....sekä eteisaula....


...ja kylppäri.
Sitten jätämme tämän perheen omiin puuhiinsa ja kurkistamme nukkikseen, jota eilen meinasin alkaa sisustamaan. Tämä on vanhin nukketalo, kirpparilta puoli-ilmaiseksi saatu.Nuorimmaiseni entinen ja ollut tyhjänä jo vuosia.
Pari huonetta on sisustettu.Olo/makuuhuone

Keskeneräinen huone...ja alakerran sauna....


Sauna on vanha ja vaatimaton, yhteiskäytössä oleva,mutta talon tuleville asukkaille keidashetkiä tarjoava kuitenkin :)
Tässä isossa talossa on saunan ja ala-aulan lisäksi 7 huonetta, joten sinne varmaankin muuttaa erilaisia ihmisiä.Katsotaan joskus myöhemmin heitä.
Vähän jonkun seinän tapetteja jouduin uusimaan ja lattia pintojakin jossain huoneessa, että sain talon asuttavaan kuntoon ja vuokralaiset voivat sinne pikkuhiljaa asettua asumaan :)


Täällä alkoi aurinko paistaa ja aion lähteä kohta koiran kanssa kävelylle. Huomenna onkin taas työpäivä. Hyvää sunnuntain jatkoa!


8 kommenttia:

 1. Ihanat nukketalot. Hyviä syntymäpäiviä minihuvilaan!

  VastaaPoista
 2. ♥suloiset nukkikset! Täälläkin paistaa aurinko :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun aurinkoa joskus näkyy, kyllä on niin harmaata ollutkin .

   Poista
 3. Ihana nukketalo! Mullakin on tyttöjen vanha nukkekoti odottamassa remonttia ja huonekalujen restaurointia, mutta se on vain yksi projekti joka odottaa....kaikkea kivaa tehtävää olisi mutta täytyy olla töissäkin välillä - se kyllä vähän häiritsee...! Meillä ei aurinko paistanut ulkona mutta sisällä kyllä kun kaksi, jo aikuista tyttöämme oli päivän seuranamme!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Saila joukkoon! Mukavaa kun liityit lukijaksi :) On aina kivaa, kun aikuiset lapset käyvät piristämässä meitä !

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)