Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 8. marraskuuta 2014

Lumi tuli, lumi suli

Joopa-joo, melkomoisen lumeton näköala on taas, siellä täällä enää lumen rippeitä.
Eilen kun siivosin rupesin rymsteeraamaan keittiössä...mittanauhan kanssa mittailin sopisiko joku muu tuohon kulmaukseen missä se ruskea lipasto oli. Yläkerrassa olisi ollut valkoinen lipasto ja vintissä valkoinen hylly...suunnittelin jo, että laitan hyllyn kaapin päälle ja ne olisivat hienosti sopineet valkoisiin keittiö kaappeihin.Vaan kaappi oli liian iso :( Mutta entäs hylly yksinään... Päätin sitä kokeilla ja siihen se jäi, ainakin toistaiseksi. Laitoin sen päälle vähän leveämmän hyllyn tasoksi (en siis laittanut hyllyä ihan seinään kiinni) ja Maelkan vinkin mukaan laitoin siihen vedenkeittimen ja leivänpaahtimen. Jatkojohto oli hieman liian lyhyt, että sitä olisi saanut nätisti (se on nyt vain ikkunalaudalla), mutta pitempää odotellessa saa kelvata. Kahvinkeittimen jätin tiskipöydälle.Lampunkin laitoin sen yläpuolelle.
Hyllyille laitoin koreja pikkutavaroita varten. Tuo hylly oli sen verran korkeampi kuin entinen kaappi, niin otin pyyheliina-naulakosta pois peitteen, ettei se roiku noitten päällä, noihin koukkuihin voi kuitenkin jotain ripustaa.

Puuhellan päällyksenkin tyhjensin eilen ja mies oli aamulla siinä jo pitänyt tulta ja mullekin oli kaakaovesi kuumana pannussa.
Entinen kaappi pääsi eteiseen, jonne se sopikin erinomaisesti, ruskean värityksensä puolesta sopii hyvin eteiseen joka on täynnä ruskeita ovia :) Osa tavaroistakin sai jäädä laatikoihin, sellaiset jotka eivät mene pilalle eteisen talvisessa kylmyydessä (ja kosteudessakin).

Näihin näkymiin heissan taas! Ja kiitos kaikille vinkeistä :)Ps. nyt olen ruvennut miettimään sopisiko pienehkö pyöreä pöytä keittiöön paremmin...

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja kun on valkoinen, sopii hyvin keittiön kaappeihin :)

   Poista
 2. Mukavan näköinen tuli;) Ja kaunis puuhellakin siellä näkyi kuvassa!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä tili - tavaroita täälläkin siirrelty paikasta toiseen - huh - ei tartte lenkille lähteä.. Mukavaa iltaa<3

  VastaaPoista
 4. Sinä olet ahkeroinnut.♥
  Mukavaa Isäinpäivää♥

  VastaaPoista
 5. Huh mikä vauhti sinulla on ollut päällä..en ole blogeissa paljoa käynyt lopetin kotikirppusen blogini...koska elämään tuli kaikenlaista en halunnut säästää niitä juttuja joita olin blogiini kirjoitellut ja toisaalta kun palaset loksahti paikoilleen on hyvä hengittää..oli luovuttava unelmasta joka sääteli kaiken aikaa elämistä..unelmia pitää olla mutta sitten kun ne unelmat alkavat sotkea ajatusmaailmaa, olemista jopa arkea niin..silloin on vihellettävä peli poikki ja alettava katsoa asioita muulta kantilta...Nyt on hyvä...aloitin uuden blogin..ei siellä mitään juurikaan ole mutta enää en saa antaa unelmille liikaa valtaa..Tuli sellainen seisahdus myös tyttäreni kanssa et vaikka rakastan lapsiani, mutta sitä en rakasta et minulle ja miehelleni vihjailtiin ikävästi, aina pahoitin mieleni ja koko soppa lähti käsistä..Huomasin senkin ettei minun tarvitse aina selitellä muille ihmisille tekemisiäni..minun ei aina tarvi olla valppaana kun jotain pyydetään..ja minun ei aina tarvi kertoa omia asioitani suureen ääneen edes tyttärelleni...nämä sairastutti tuneeni nyt on uudet tuulet ja minä opettelen yhä ja taidan opetella vielä kauan.Moni varmaan mietti miksi yhtä äkkiä lopetin ja hiljenin blogissa...mutta kun uudet tuulet puhaltaa niin nyt puhaltaa myös uudet ajatukset blogissakin..
  Kiva tuo hyllykkö ja jossakin luki et kävisiköhän pyöreä pöytä keittöön niin kyllä käy...haa mie oon jo laitellut punaista kotiin..joulu on jo mielessä kovasti..ompepeluja ja askarteluja olen tehnyt paljon.
  Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle...kotisi näyttää hyvälle :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anja! Ymmärrän hyvin tuon asian, että joku unelma alkaa viedä liikaa ajatusmaailmaa ja se estää nauttimasta juuri tämän hetken elämästä. Itsekin olen yrittänyt nyt haudata yhden haaveeni ja nauttia siitä mitä nyt on...että samoissa tunnelmissa ollaan :) Hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Aikoinaan työpaikan paloasioissa varoiteltiin ettei leivänpaahtimen päällä kannata pitää mitään paloarkaa. Oli tullut yllättäviä vahinkoja.
  Kuvasta on vaikea arvioida, ovatko nuo kauniit patalaput kuinka lähellä paahdinta, voi olla etteivät ole. Tuli vaan tarve kertoa tämä.

  Kuvasi ovat ihanan mielenkiitoisia. Järjestelemisellä saa yllättävän paljon aikaan. Se kannustaa minua kovasti Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! Eivät ole kovin lähellä...Meikäläisellä täällä järjestely jatkuu, kun ei nyt ole ollut paljon töitäkään.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)