Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 27. marraskuuta 2014

Kortteja ja virkkaustaSitä on nyt tullut harrastettua.Käytiin me aamupäivällä jakamassa lehtiä, ettei ihan käden töiden parissa aika mennyt.Autolla jaettiin,kun mies ei vielä pitempiä matkoja voi kävellä.


Kortteja tein muutaman lisää sekä parantelin viime joululta jääneitä itse tehtyjä kortteja.Mitään uutta en varsinaisesti nyt ostanut, paitsi noita kulma- ja kuviotarroja ostin tuossa aikaisemmin.Hyvää Joulua-tarrat on Tiimarin konkurssi-alesta.Kortitkin on osa sieltä ja osa itse tehtyjä kartongista. Kangaskuvio-korttien joulukellot on vanhasta liinasta ja hileetkin taitaa olla kirppikseltä.Niistä puuttuu vielä Hyvän Joulun toivotukset.Minulla on yleensä ollut tapana lähettää osa itsetehtyjä ja osa kaupan kortteja...mitä nyt sattuu entisissä korttivalikoimissa olemaan. Kortteja ostan aina joskus kun sattuu "halvalla saamaan" ja esim. kirppiksiltä uusia kortteja.Samoin yleensä myös saan sekä itsetehtyjä että kaupan kortteja.

Tässä kuvituksena noita värkkäämiäni kortteja. Sekä "kaverit" jotka joutuivat siivouksessa pois vitriinistä ja istuvat nyt rappusissa korivaunussa :) Tuo keltainen virkattu nalle-tyttö on uusi tekele.
Tällaisen sivellin pakkauksen ostin tänään kahdella eurolla. Ainahan niitä siveltimiä tarvitaan :)Ja kivan värisiä!
Huomenna sitten on perjantai (taas, aika menee kuin iltamissa ). Ohjelmassa siivousta, seurakuntaa ja illalla menen varmaan tyttärelle yöksi, kun lauantaina on sitten seurakunnan Naisten päivä, niin olen sitten valmiiksi kaupungissa. Siis mukavaa viikonloppua <3

18 kommenttia:

 1. Itsetehdyt kortit ilahduttavat kyllä aina! Itse en vaan vuosiin ole saanut aikaiseksi. Antoisaa Naisten päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Itsetehdyt jutut on parhaita.. ja tosiaan siveltimiä ei ole ikuna liikaa ja nuo varmasti inspiroivat sutimaan, on niin herkullisen värisiä.. muksaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siveltimiä voi käyttää maalauksen ja värityksen lisäksi liiman ja vesi-liima seoksen levitykseen....mitähän muuta niille keksisi. Nuo on kyllä kauniita esilläkin :)

   Poista
 3. Uppeita kortteja, omatekemät on aina ne parhaat ja voi noita sulosia pehmoja joita olet loihtinut.

  VastaaPoista
 4. Hienoja kortteja olet tehnyt. Miksihän toisen tekemät näyttävät aina paljon kivemmilta? :)

  VastaaPoista
 5. ♥tosi kivoja kortteja! Hauskoja pupuja ja nalleja!

  VastaaPoista
 6. Moikka , et taida lukea enään s-postiasi kun et ole vastannut kun kysyin et miten iso haava tuli leikkauksessa, ei se mikään sellanen leikkaus kyllä voinut olla mitä oli puhetta jos nyt jo kävelee ilman sauvoja, sen tiedän kokemuksesta että toipuminen vie aikaa ja voimia ja se kuntoutuminen on kova homma sen jälkeen myös.

  VastaaPoista
 7. Minttuliini! Kyllä luin sähköpostisi ja yritin vastatakin, mutta ei yhteys toiminut lähetyksessä, lukemaan vain pystyi. Jotain 10 cm oli haava ja ihmettelen itsekin miten nopeasti kuntoutuu, osaproteesi-polviniveleen laitettu. "Sinun haavasi kasvavat nopeasti umpeen" sanoo Raamattu :), siitä se varmaan johtuu...

  VastaaPoista
 8. Noin moniväriset pensselit suorastaan pyytävät maalailemaan : )

  VastaaPoista
 9. Oletpa tehnyt kauniita kortteja! Korttiaskartelu on tosi mukavaa puuhaa ja saa ajatukset lentämään. Ja siveltimet, ne on niin kauniita että ne pitää ollakin näkyvillä. Omat maalaussiveltimeni ovat puun värisiä tai viininpunaisia...hyviä ja teräväkärkisiä kuitenkin ja se on pääasia.

  Iloa adventinaikaasi!

  VastaaPoista
 10. Monista kierrätysmateriaaleista saa hyvää ainesta kortteihin, kirjojen sivut ja väripaperit, hopeista karkkipapereista jne... Itse tein tänävuonna sellaisia kortteja, joihin reijitin reijittimellä reikiä ja pujottelin niistä punaista niintä tai villalankaa lävitse. Kulta ja hopeatussit näkyy hyvin mustalla pohjalla :)

  VastaaPoista
 11. Niinpä! Itsekin käytän sekä ompelutöissä, että korttiaskarteluissa ja muissa kierrätysmateriaalia.Kierrätys kunniaan on minun mottoni :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)