Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 1. marraskuuta 2014

Hyvää Pyhäinpäivää!

Ja alkanutta Marraskuuta! Tänään tein pitkästä aikaa kunnon lenkin ja nappasin samalla muutaman kuvan.Ja kaipasin taas digikameraa, joka mulla oli vähän aikaa...nyt se taitaa olla nuorimmaisellani, jos on vielä ehjä. Kännykkä kuvat on kuitenkin rajallisia....niin kyllä myös valokuvaus taitoni...Tuo yläkuva on jo aiemmin otettu, taisi olla eiliseltä.Tuo vanha puu sinistä taivasta vasten oli vaan niin kaunis!Uusi tie on edessäni.En ollut koskaan kävellyt tätä tietä...mutkaista ja mäkistä...aina yllätys mitä seuraavan mutkan tai mäen takaa näkyy. Punaisia mökkejä, uusia taloja sulassa sovussa. Kalliota ja mäkiä joka välissä. Ihan kivan näköistä!
Sauvojen kanssa kävelin. Mietin pääsisikö sieltä sille tielle missä olin Elmon kanssa välillä kävellyt....eräs peltotie näytti vievän sinne päin ja olin kaukaa näkeväni sen tien varren maisemaa...mutta peltotie loppuikin jollekin rantasauna-mökille ja sen takana näkyvälle lammelle/järvelle.

Siitä sitten jouduinkin kääntymään takaisin ja palaamaan hiekkatielle. Puut ovat jo menettäneet lehtensä, mutta marjat vielä hehkuivat.
Käännyin muutenkin takaisin ja paluumatka menikin paljon joutuisammin...niin aina. Otin vielä kuvan yhdestä söpöstä talosta, josta tykkään. Taitaa olla kesämökki-käytössä.Tosi harvoin siellä ketään näkyy.

Nuo kuistin ja oven ikkunat on niin ihanat <3 Huomenna ollaan pitkästä aikaa lähdössä reissuun, ei sen pitemmälle kuin Hämeenlinnan seudulle, mutta ei sielläkään olla pitkään aikaan käyty .Kävin vähän tuliaista ostamassa ja samalla ostin itselleni talolyhdyn, jollaista olen pitkään haikaillut. Vähän kolhiintuneen malli-lyhdyn puoleen hintaan :)Aina sama näky nykyisin,kun olen koneella. Hipsu on ottanut tavaksi maata tässä pöydällä, mutta vain silloin kun minä olen koneella. "Äidin poika"!

Mukavaa sunnuntaita! Ja Minttuliinille : Huomenna nähdään :D

12 kommenttia:

 1. Todella kaunis kuva tuo ensimmäinen! Ja tosisöpö tuo pieni punainen mökki;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eikö olekin ihana mökki tai oikeastaan talo....näyttää tuossa kuvassa paljon pienemmältä kuin onkaan.

   Poista
 2. Kiitos taas ihanista kuvista, sulla on taito kyllä kuvata, älä muuta väitäkkään ja KIITOS kun nähdään pitkästä aikaa, kiva kun pääsette vielä tännepäin ennen talven tuloa josta ei ole yhtään väliä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkymät lenkkipolultasi. Kiitos kun jaoit meillekin.
  Hyvää pyhää.

  VastaaPoista
 4. Hipsu tietää että mamma tarvii seuraa koneelle , ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipsu (ja Rasmus myös) on/ovat kyllä niin ihkuja :)

   Poista
 5. Kiitos Sesse että kävitte, toivottavasti pääsitte turvallisesti takaisinkin sateessa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olemme taas turvallisesti kotona.Olimme kotona vähän ennen kuutta, kun olimme toisenkin vierailu reissun tehneet. Mies lähti vielä pelaamaan sählyä. Kiva oli käydä ja nähdä ja ihanat kokoelmat sulla :)

   Poista
 6. Meilläpä ei enää pääse minnekään ilman talvirenkaita. Alkaa olla maisema valkoisena :)
  Mukavaa marraskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, teillä talvi yllätti taas autoilijat...niinkuin tv:ssä aina sanotaan :)
   Samoin sinulle kivaa marraskuuta!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)