Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Arpaisvoittoni :)


Sain Marikin blogista arpajaisvoiton, joka tuli pari paäivää sitten postissa. Kiva piristys harmaaseen syksyyn!

Upeat "sillä siisti"-hansikkaat,ruusuisia servettejä, ihanan värinen pyyhe, pieni nallukka + kortti, kiitos Marikki <3 Muuten on ollut "synkkää ja pimeää", tänään ei sentään satanut. Huomenna olis ollut vapaa päivä, mutta pyysivät vielä huomiseksikin samaan paikkaan ja perjantaina onkin sitten toisessa paikassa töitä.Selkä on ollut eilisestä kipeä, en tiedä mikä siihenkin ihan yhtäkkiä tuli. Jotenkin sen kanssa toimeen töissäkin tulin, kun istuin aina kovalle tuolille selkä suorana ja välttelin nostamista. Onneks tuolla on sen verran isoja lapsia, ettei välttämättä tarvii nostella. Saunaan menen pistämään kohta tulet, ehkä se tekee hyvää selällekin.Mies on käymässä yhessä ryhmässä, niin laitan sillä aikaa tuon saunan, niin päästään sitten saunaan. Jos hälle tulee mieleen, käy ehkä ostamassa jätskiäkin :)Toivossa on hyvä elää, sano lapamato.Tämän surullisen koiran tein yks päivä, vanhimman poikani lapsuusaikaisesta sängynpeitteestä, joitain paloja kun siitä oli tallessa kangaslaatikossa.On jotain 28 vuotta vanhaa kangasta :)

Yritetään pysyä pirteänä harmaudesta huolimatta!

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti selkäsi paranee saunassa, yleensä saunominen ainakin rentouttaa. Tuo pimeä ja mikä lie muukin on vetänyt minulla mielialan tosi matalaksi, vaikka ei ole edes suurempia kipuja tai särkyjäkään. Iloa ja valoa sinulle! Kirjoittelee Saretska musiikkiopiston odotustilassa piiiitkään tyttöjä tunneilta odotellessaan.

  VastaaPoista
 2. Voi ku söpö koira! Paranemista selälle. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpö mutta surullinen! Kiitos Maija <3

   Poista
 3. Ihanan surullinen koira.
  Minä tykkään nyt näistä pilvisistä päivistä ja sadetta rakastan kiitos SLE:n
  Saitko jo kauan sitten laittamani meilin ?
  Paranemista, oletko hierojaa miettinyt ?
  Minä kävin taas tänään ja hyvää teki juminiskoille ja selälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiitos sain, en vaan ole vielä ehtinyt miettiä päiviä. Hierojaa olen ajatellut, rahavarat ei vaan ole kovin kummoiset..Hyvää syksyn jatkoa Minttuliini <3

   Poista
 4. Onnea voitosta! Olo on kyllä ihan kuin tuolla koiralla ;)) ainakin välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie! Kyllä se tästä vielä kirkastuu... <3

   Poista
 5. Ei koira ole surullinen, se vain näyttää siltä. Pojan koira Otto on hyvin iloinen ja naama on murheellinen : D. Yritä pärjäillä selkäsi kanssa!

  VastaaPoista
 6. Niin se voi olla :) Selkä on vieläkin kipeä, mutta parempi kuitenkin jo.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)