Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 2. marraskuuta 2012

Touhua riittää


Ei täällä enää ole lumesta tietoakaan, niinkuin tuossa kuvassa, vaan vettä tulee taivaan täydeltä...

Jännittäviä päiviä on tässä ollut,kun ollaan haettu nuorimmaiselle omaa asuntoa kaupungista opiskelun takia.Nyt on pikkuruinen yksiö valmiina odottamassa ja ruvetaan neidille pakkaamaan ja keräämään kaikkea tavaraa äidin loppumattomista varastoista :)
Ja jos ei äidiltä mitä löydy, niin sisaruksilta saattaa löytyä.:)

Neiti on tietty innoissaan, äiti vähän haikeissaankin kun nuorimmainenkin poikanen aikoo lentää pois pesästä näin aikaisin..pikkusen vaille 17 on vasta ikää. Mutta tuo koulumatka on omat hankaluutensa tuonut, kun ei kohdalta pääse kyytiinkään, paitsi 10:n aamuina. Aikaisemmat kouluaamut jotka alkavat usein kahdeksalta, vaativat aina parin kilometrin matkan bussipysäkille, kun ne tulevat toisesta suunnasta.Eli aamu-uninen neiti on joutunut jo aikaisin nousemaan, kun bussi lähtee jo ennen 7.
Saapahan sitten vähän pitempään nukkua.Saapa nähdä pakkaako neiti matkaan myös tämän kisusensa, Hipsun. Kyllä mielellään Hipsukaisen pitäisin täällä meilläkin :)


Mikä on jännä juttu, niin se että tytön asunnon vuokra-isäntä on sama kuin pojan asunnonkin, niin että ikäänkuin "suhteilla" saatiin tuo asunto.


Tänään on aattopäivä, mutta en ole siivonnut enkä vielä ainakaan käynyt kaupassakaan. Tosin toiseksi lähin kauppa on huomennakin auki.

Mulla on alkanut fysioterapia niskajumituksen takia ja maanantaina kai on taas työpäiväkin.Pitkästä aikaa.Mukavaa alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Niin ne poikaset lentävät omaan pesään. Neiti on varmaan innoissaan, mutta muistan kyllä, miltä äidistä tuntui, kun tytär muutti omilleen. Hän oli sentään monta vuotta vanhempi, mutta silti se kirpaisi. Hyvät pyhät, itsekin vasta haen siivousvauhtia!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa pyhäinpäivän viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää pyhäinpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Tiedän tunteen. Poikasten on lehahdettava omille siivilleen.
  Kisu on löytänyt mukavan tynnyn lepopaikakseen :)

  VastaaPoista
 5. Onhan se aika muutos, mutta sitten ne lapset tulee käymään. Kysyvät puhelimessa että onko jotain syötävää,olen tulossa,jne. Sitten äipän on loihdittava jotain.. Näin ainakin meillä kävi monet kerrat.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommentoijille :)
  Ja mukavaa alkanutta viikkoa! Itsellä vielä jatkuukin vapaa, vasta ensi viikolla töitä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)