Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 19. heinäkuuta 2024

Siivousta sun muuta

 Ihanaa, sain siivottua ja sen jälkeen pestyä hiet pois. Mini köllöttelee kellari kerroksessa,tykkää viileästä. Eilen oli Kylätalo ilta, ei ollut nyt montaa henkeä, ilmeisesti kirkossa oli joku tilaisuus samaan aikaan.

Minä sain kohteliaisuuden, että näytän niin reippaalta.. siksi sen otin,  hyvin on auttanut se lääkitys. Saatiin useampi täytekakku ruuan jakelusta, viedään osa illalla seurakuntaan. Tietysti pitää jokunen itsellekin jättää, jos on juhlan aihetta, tai vaikka omaksi iloksi, kun näkyi olevan yksi gluteenienitonkin.

Kyllä muisti pätkii välillä, mutta vähemmän kuin aiemmin. Pitäisi pyytää tyttö käymään, kun jossain tietokone jutuissa on ongelmia, ei kaikissa jutuissa toimi oma muisti. 

Ja että saisin sen kirjanikin sieltä , kun sekin oli mulle liian vaikeaa,kun netin kautta pitää kaikki hoitaa. olisipa vielä vanha aika! Mutta näilla mennään. 

Joku muukin haikaili vanhoja aikoja, oli ne toisaalta helpompia, kuin tää nyky tekniikka!

1 kommentti:

  1. Kylläpä sitä apua ja neuvoja usein tarvitsee tämän tietokoneen kanssa, toivotaan että kysyt blogiin kuvien siirto ongelmasta.
    Monenlaista päivitystäkin pitää koneen kanssa tehdä aina. Mullakin usein Firefox lykkää englanninkieliseksi, kun se päivittää milloin päivittää.
    Kiva kun Mini on parempana ja samoin sinä itsekin voit paremmin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)